Alapvető szex pozitúrák

Pózok, amiket mindenki ismer, szeret, alkalmaz. Vajon miért? Alapvető szex pozitúrák…

A változatos szex, ha a pózok számát vesszük alapul, biztosan kimeríthetetlen, mivel több száz pozitúra vethető be az ágyban. Persze ezek kipróbálásához a kísérletező kedv mellett időre is szükség van. Ennek ellenére, ha fel kellene sorolni azokat a pózokat, amelyeket szinte minden pár bevet hancúrozás közben, a következő néhány pozitúra biztos rajta lesz a listán.

Misszionárius póz

A pózok pózának is nevezhetnénk, mivel az egyik legalapvetőbb helyzet az intim együttlét során. A nő hanyatt fekszik, míg partnere teljes testével ránehezedik. Nem csak elsődleges, de első póz is a szexben, mivel a behatolás egyszerű.

Ha a nő dereka alá van támasztva, még könnyebb összhangba kerülnie a párnak. Bár a póz teljesen megszokott, mégis változatossá tehető, ha a nő a lábát a férfi derekára kulcsolja, esetleg a nyakához emeli, ezzel új pontokat ingerelve testében.

orgazmus

Lovagló póz

Az előző felállás fordított kivitelben. Itt a nő veszi át az irányító szerepet azzal, hogy felülre kerül, miközben a férfi a hátán pihen. Kezével a nő fenekét mozgatva, diktálhatják közösen is a tempót. A lovagló póz általában nagyobb élvezetet nyújt a nőknek, mivel csípőjük ütemes mozgatásával a csikló is könnyen izgatható, de ezt akár a férfi is megteheti, növelve az örömforrást.

Kutya póz

Ebben a pózban a nő négykézláb helyezkedik el, háttal párjának. Alkaron támaszkodva, még inkább a férfi öléhez tudja tartani fenekét, aki a nő mögött térdelve irányítja a mozdulatot. A hátulról történő közösülés mindkét félnek nagy örömet tud okozni, mivel a pénisz egészen mélyen vezethető be a vaginába. Eközben nagyobb a lehetőség a mozgásra is, tehát mindketten tudják változtatni a tempót. Szemtől szemben ülve igazán intimmé teszi a meditációs póz a szeretkezést. Miközben a nő a férfi ölébe kerül, lábát a párja derekára fonja, kezeivel simogathatja, ölelheti a másikat.

szex

Meditációs póz

Ebben a pózban még több lehetőség nyílik a folyamatos csókokra és simogatásra, mivel a kezekkel nem kell támaszkodni, vagy tartani a testet.

Álló helyzet

Ez a póz főként az összeszokott, fitt párok között népszerű, mivel koncentrációra és erőre is szükség van az élvezetes kivitelezéshez.

A férfi kezeivel tartja a nőt, aki legfeljebb lábával, és karjával tud alkalmazkodni az erősebbik nem mozdulataihoz. Ebben a pozitúrában a behatolás sem egyszerű, és bár szokatlan pontok kerülhetnek ingerületbe, az első alkalmaknál érdemes stabil támaszt keresni.

Forrás: https://napidoktor.hu/