5 tipp a szexi karácsonyért!

Végre itt vannak az ünnepek. Karácsonyi fények, illatok, dallamok mindenhol. És az ajándékozás. Vagy mégsem? A karácsonyi menü kiválasztása, bevásárlás és sorban állás? A vendégek fogadása, takarítás, díszítés? Biztos, hogy erről kell, hogy szóljon az adventi készülődés?

Ne hagyja, hogy a karácsony katasztrófák sorozatává fajuljon. Szóljon arról, amiről kell: a szeretetről! Az év végi zárások a munkahelyen, a hétköznapi teendők is elég terhet jelentenek az ember számára, hát még a karácsonyi készülődés. Ilyenkor még több feladatunk van, még több elvárásnak kell megfelelni, nem csoda, ha egymás nyakának esünk, és még nehezebbnek érezzük az együtt létet partnerünkkel. Tippjeinkkel partnere és Ön szeretetteljes karácsonyra számíthat, veszekedés nélkül.

1. Az első és legfontosabb karácsonyi tipp: Legyünk türelmesek!

Biztos, hogy megjegyzést kell tenni, ha elfelejti kivinni a szemetet? Nem kell minden apró dologból nagy ügyet kerekíteni, hiszen mindkettőjüknek megvan a maga baja. Azt mondják a hosszú kapcsolat titka, egy-egy lenyelt béka. Számoljon inkább tízig.

szexi%252520ruha

2. Maradjanak kapcsolatban!

Karácsonyi partik sorára hivatalosak együtt, mégis úgy érzi, hogy nincsenek eleget partnerével? Ez azért van, mert a tömegben nem tudnak olyan intim hangulatot teremteni, mintha csak ketten lennének a teremben. Ráadásul a régi ismerősökkel töltött idő alatt lehet, hogy egymással nincs is idejük foglalkozni, de egy-egy érintés vagy mosoly segít, hogy érezzék, összetartoznak

3. Segítsenek egymásnak az ajándékvásárlás útvesztőiből kikeveredni!

Osszák fel a feladatokat: ha Ön pontosan tudja, hogy mire vágyik kedvese mamája: vegye meg neki Ön az ajándékot! Cserébe a partnere segíthet Önnek kiválasztani milyen bor nincsen még az édesapja kollekciójában. A dolog lényege, hogy csapatként együtt dolgozzanak ahelyett, hogy kivetítenék egymásra az ajándékvásárlással járó feszültséget!

4. Osztozzanak az élményben! Legyen meghitt és bensőséges a karácsonyi parti

Még egy ötlet: ahelyett, hogy óriási és drága ajándékokat vásárolnának egymásnak, egyezzenek meg abban, hogy inkább egy bizonyos összeget finom vacsorára költenek egy kedves étteremben, vagy megveszik a repülőjegyet a vakációjukra. Mindkettőjüknek örömet fog okozni, hogy nem felesleges kacatokra költötték a pénzüket, hanem élményekre, amit közösen élnek át!

party3

5. Karácsonyi parti?

Higgye el, nem kell minden meghívásnak eleget tenni! Döntsék el közösen melyik a fontosabb, vagy válasszon egy-egy partit Ön is és a partnere is. Szánjanak időt a pihenésre is!

Ha Önök szerveznek partit, csak a felét hívják meg azoknak az embereknek, akikre először gondoltak. Higgye el még így is túl sokan lesznek, és nehéz többféle ember kívánalmainak megfelelni. Inkább tartsanak több kisebb baráti összejövetelt, így kevesebb lesz a készülődéssel járó feszültség, és a talán a másnapi nagy romeltakarítást is megúszhatják.

Forrás: