Vágyfokozó olajak: ébreszd fel érzékiséged!

Boszorkánykonyha a szexuális vágyak felkeltéséért! Milyen illóolajokkal lehet fokozni az élvezetet? Afrodiziákum illóolaj formájában.

Az aromaterápia, az illatok bódító ereje és a különböző természetes anyagok ránk gyakorolt hatása már évezredek óta ismert. Mindezek kombinációja pedig előcsalogatja belőlünk az erotika démonjait. Az illóolajok tehát afrodiziákumként is bevethetőek, ha fokozni szeretnénk a nemi vágyakat.

Pézsma

A testi vágyak fokozására szinte minden iromány megemlíti, és nem véletlenül! A pézsma szót eredetileg a férfihormonok elbomlása során kialakult illatra értették. Mára a szex illataként ismert. Olajában megtalálható az alfa-androsztenol nevű férfihormon és a női parfümök előállításánál is előszeretettel használják.

Pacsuli

Ha vad együttlétre és érzéki örömökre vágyunk, ezt kell bevetni! A pacsuli illata a hipofízisre hat, vagyis befolyásolja a hormontermelődést. Úgy tartják, képes feloldani a gátlásokat szex közben. A pacsuli olyan erős aromával rendelkezik, amely napokig érezhető, tehát elsősorban a hálószobában próbáljuk ki.

shutterstock_55808467

Bazsalikom

Az illóolajban gazdag bazsalikomot a hinduk ősidőktől a termékenység és a nemi örömök fokozójának tekintették. Használata a masszőröknél is gyakori, mivel idegnyugtató hatása jelentős, így egy fárasztó nap után, ha többre vágyunk annál, hogy a párunk csak eldőljön mellettünk az ágyban, vegyük kezünkbe az irányítást és teszteljük a bazsalikom vágyfokozó erejét!

Felforr a véred!

A kömény illóolaja vérbőséget okoz, ami könnyedén beindítja a nemi vágyakat. A gyömbérből kisajtolható anyag pedig serkenti a medence keringését, így elősegítve, hogy a vér a nemi szervekbe áramoljon. A fahéj potencianövelő illóolajjal rendelkezik: képes a nemi mirigyek izgatására. Ezt a hatását már az indiánok is ismerték, akik a nemi szerveikre kenték.

Sáfrány

Illóolaja nem csak a nemi vágyakat fokozza, de az élvezetek határát is tágítja és megnöveli az orgazmus hosszát. Főként azoknak a pároknak érdemes kipróbálni, akik nehezen tudnak egymásra hangolódni, vagy korábban alábbhagy a lelkesedés.

shutterstock_7003867

Lubickolj a vágyaidban!

A fürdővízbe csepegtetett aroma, akár közös fürdőzéssel egybekötve, szintén gerjeszti az erotikus kalandokat. A rozmaring illóolaja például képes növelni az érzékenységet, mivel fokozza a bőr vérellátását!

Vanília

Fejedelmi fűszer volt, és sokáig kiváltságosnak kellett lenni, hogy megtapasztalhasd milyen energiákat képes felszabadítani. Nem csak különleges íze miatt kedvelték, hanem afrodiziákumként is egyre gyorsabban terjedt.

Neroli

A narancsvirág frissítően édes illata, amelyet Kleopátra is előszeretettel használt. Aromája erősíti az önbizalmat, csökkenti a szorongást, és segít felszabadítani a vágyakat szex közben.  Az igazi romantikus együttlétek hangulatához elengedhetetlen!

Az itt felsorolt vágykeltő illóolajok segítségével bármelyik estéből romantikus, túlfűtött, esetleg őrjítően vad éjszakát varázsolhatunk. Mindez csak rajtunk áll!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.