4 bőrmegújító kezelés

A nyár nem múlik el nyomtalanul, a hősugarak bőrünkben egészen a bőr aljáig képesek lehatolni, bőrpírt, és felszíni vízhiány okoznak. Nem árt ősszel regenerálni arcbőrünk és igénybe venni néhány bőrmegújító kezelést.

Idén nyáron nem volt hiány napfény­ből és for­róság­ból, így aki tehette a bron­zos bőr megsz­erzésén munkálkodott, ám a napozás szá­mos kozmetikai hibát ered­ményez. Szeptem­berre a csok­ibarna szín egy megkopott, hámló, foltos, vízhiányos bőrré vál­tozik, aki pedig szeretné lev­etkőzni.

Íme a leghatékonyabb szalonkezelések, hogy „lecseréljük” bőrünket:

bőrhiba

1. Mikrodermabrázió

Mélyre ható mechanikai peel­ing, amely alumínium kristá­lyokkal, vagy gyémánt­fe­jes megoldás­sal egysz­eri vagy akár kúrasz­erű alka­lmazásá­val elősegíti az arc tel­jes fel­fris­sülését, hatására a bőr egyen­letessége javul, a pig­ment foltok halvány­o­d­nak, csökken a rán­cok és hegek mélysége. Csak késő ősztől kora tavaszi idősza­kok­ban alka­lmazható, ám a nem megfelelő sza­kértelem­mel végzett kezelés duz­zana­tokat, bőr­pírt, irritá­ciót , akár bevérzéseket is okozhat.

2. Hidro­der­mabrázió

A Hidro­der­mabrázió egy olyan kozmetikai eszköz, ame­lyet a sza­kem­berek nagyra értékel­nek. Alap­funkciója a vizes tech­nikás bőrc­sis­zolás, amely az előző beren­dezés­sel ellen­tét­ben, a nyári hónapok­ban is alka­lmazható, mivel a csis­zolás mélysége nem hal­adja meg a bazális réteget, így jóval gyengédebb, mint a mikro­der­mabrázió.

arc12

Működése során gázbuborék képződés jön létre, melyek a bőrön levő folyadékkal érin­tkezve szétrob­ban­nak. E por­lasztás következtében az elhalt hám­se­jtek kön­nyedén lev­ál­nak a bőr felületéről és egy sima felületű, mélyen hidratált bőrt ered­ményez a kezelés. ) Ez az ultra­han­gos spat­ula biz­ton­sá­gosan alka­lmazható min­den fajta bőrtí­pusú vendégnél.

Legyen a bőr rosaceás, aknés, érzékeny, vagy érett. A mélyre­ható tisztítás mel­lett aktivizálód­nak a sejtek anyagc­seréje, javul az oxigén ellátás, bein­dul a mikrocirkuláció,tonizál, revi­tal­izál, kellemes mélyen hidratált érzetet biz­tosít arcbőrünknek. Az ultra­hang hul­lámok pedig serken­tik a kol­lagén és az elasztin ter­melődését, ezál­tal ránc­ta­lanító hatású is. Nagyon jó ered­ményeket érhetünk el a tág pólusú bőrök kezelésében is, mivel ez a fajta mélytisztítás csökkenti a póru­sok méretét is. Összegezve az ultra­han­gos spat­ula szép ered­ményeket ad, és min­dezt fáj­dalom nélkül.

A der­mabráz­iós módszerek, - melyeket hívhatunk radírozás­nak, kop­tatás­nak, csis­zolás­nak, hám­lasztás­nak peel­ingnek - célja nem csak a bőr felső elszaru­sodott részének eltávolítása, hanem a sejtek újra ter­melődésének elősegítése, a hatóanyag bevi­tel, illetve azok fel­szívódásá­nak jobbá tétele.

A hám­lasztás során eltávolodik a bőr legfelső rétege, mely gyakran elzárja a póru­sokat, gátolja a megfelelő bőr­légzést, és hátrányosan befolyá­solja a bőr élet­tani fela­datait. A kezelés után kapott bőr­felület üde és friss, a meglévő rán­cok mélysége csökken, a bőrérzet pedig feszesebb.

3. Bőrhalványítás

A kozmetika számára a pig­ment foltok halványítása okozza a leg­nagy­obb fejtörést, ugya­nis ezek makac­sul ragaszkod­nak tula­j­donosához. Van­nak azon­ban bizonyos típusú foltok (öregedési foltok, nap okozta foltok/​szeplők, ter­hességi máj­foltok), melyekkel a high tech ter­mékek már képe­sek fel­venni a har­cot.

bor

Főleg akkor, ha ezeket időben (a kialakulá­suk után mihama­rabb) elka­pjuk. Az ultra­mod­ern depig­men­táló kom­plex­umok errre van­nak kiképezve. És hogy mivel érik min­dezt el? Egy speciális ázsiai fehérítő hatóanyag­gal, mely a külső hám­réteg fes­tékanyagá­nak a melanin­nak a képződését gátolja, egyen­letes homogén tónust és ter­mészetes ragyo­gást biz­tosítva a bőrnek.

4. Mély­hidratálás

Hogy igazán jól érzethessük magunkat a bőrünkben, ala­posan fel kell készül­nünk az előt­tünk álló hűvös, sze­les évsza­kra. Ma már elképesztően értékes elixírek állnak ren­delkezésünkre, hogy jól táplált és sug­árzó legyen bőrünk. A kozmetikai sza­lonok­ban ampul­lák­ból kiny­er­hető szérumok gazdagon tar­tal­maz­nak ásványokat, nyomele­meket, enz­imeket, vit­a­minokat, melyek méregte­lenítenek, fokoz­zák a szövetek megújulását és ala­posan feltöltik a bőrün­ket az utószezonban.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.