Alvászavar és intimtorna?

Van egy terület az életünkben, amire kevésbe gondolunk az alvászavarokkal összefüggésben, ez a szexuális életminőségünk.

Az alvászavarok rövid és hosszú távon egyaránt jelentősen befolyásolják a testünk funkcióit.

Nők és férfiak egyformán érintettek a tünetek szempontjából, de talán a férfiaknál látványosabb a szex működés romlása a krónikus fáradtság következtében. A nem megfelelő minőségű alvás a libidó vagyis nemi vágy csökkenését eredményezi. Kihat a potencia biztonságára és a szexuális teljesítményre.

Amíg nőknél azt vehetjük észre, hogy kevesebb a vágy és a tűz, addig a férfiaknál egy „ördögi kört”indíthat be a potencia csökkenése vagy a változó szexuális teljesítmény. Ha csökken a merevedés mértéke, ideje – vagyis a minősége változó lesz – az előbb utóbb kihat a férfi önértékelésére és önbizalmára. Aláássa a magabiztosságot és a lelki egészséget.

Gyakran előfordul, hogy a férfiak pánik szerűen fordulnak ilyen esetben a potencia fokozó készítményekhez, mivel nincs a köztudatban, hogy egyszerű és természetes módon is visszaállítható a szexuális életminőség. Németországban készült felmérésekkel igazolták, hogy a potenciafokozók bizonytalan és kontrollálhatatlan potenciát biztosítanak,viszont akik rendszeresen gátizom tornát végeznek hosszútávon megbízható és jól működő szex aktivitást érnek el. Tehát a kialvatlansággal párhuzamosan megfigyelhető szexuális teljesítményromlást az alvás rendbetételén kívül megkoronázhatjuk a gátizmok karbantartásával az intim panaszok elkerülésére vagy megszüntetésére.

Az intim részen elhelyezkedő izmok, gátizmok tudatos tréningezésével visszaállítható a nemi szervekben a jó vérellátás az erőnlét, és a szexuális energiák áramlása. Serkenthető a libidó, ami szintén elengedhetetlen a jó minőségű szexhez. Az alhasi szerveket és izmokat az intim torna tonizálja, a vérkeringését fokozza és ezzel javítva az izmok és szervek oxigén és tápanyagellátását.

Ellenőrizd a jelenlegi intim fittséged egy állapotfelmérő kérdőív segítségével:KATT IDE!

Szerző: Gottlieb Ildikó – intimtorna vezető

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.