Mi az a botox party?

A ránctalan, üde bőr már nem csak a huszonévesek privilégiuma! A botox kezelések hatására több évet fiatalodhat bárki!

A botox az egyik legismertebb és leghatásosabb ránctalanító eljárás, amellyel főleg a mimikai és mélyebb ráncokat lehet halványítani, illetve kisimítani. Az egyéni adottságok, – mint minden beavatkozásnál,- itt is sokat számítanak.

A bőr rugalmassága, regenerációs képessége, és a kötőszövet minősége együttesen járul hozzá a beavatkozás eredményességéhez. A botox kezelést megelőzően, minden páciens személyre szóló javallatot kap arra vonatkozóan, hogy milyen mértékű, és mennyiségű beavatkozásra van szüksége a kívánt eredmény eléréséhez.

Fontos tudni, hogy a botox kezelés nem egy végleges megoldás, a kezelést általánosan félévente ismételni kell. Mivel a bőr egy élő szövet, az öregedést nem lehet megállítani, csupán bizonyos kezelésekkel és módszerekkel lelassítani, vagy megújítani.

A botox egy érdekes anyag: tulajdonképpen nem más, mint a Clostridium botulinum baktérium által előállított idegméreg tisztított és hőkezelt hatóanyaga. A botox, amelyet hajszálvékony tűvel fecskendezünk a ráncokért felelős bőr alatti izomba, átmenetileg (4-6 hónapra) bénítja a mimikai izmok működését, így a bőr egy pár nap után kisimul, az izmok elernyednek.

o4b6ef563

Hatására a bőr kipiheni többéves fáradalmait, hiszen egy időre felmentést kap a folytonos ismétlődő összehúzódástól, ami a mimikai ráncok kialakulásához vezetett. Természetesen csak a zavaró mimikai ráncokat kezeljük, nem kell félni, hogy a ránk jellemző arcvonásaink is eltűnnek. Az ambulánsan végezhető kezelés minimális fájdalommal jár, így nem szükséges külön fájdalomcsillapító használata sem.

A botox party egy olyan kezelés, melynek keretében a gazdaságosabb felhasználás végett, egyszerre több pácienst kezelnek, így kedvezőbb az ára ugyanannak a kezelésnek. A botox ugyanis csak pár óráig tárolható  anyag, azonnali felhasználást igényel. Az ampulla tartalmát gazdaságosabban el lehet osztani, ha egyszerre több pácienst kezelnek, így nem vész kárba egyetlen csepp sem, így nem kell megfizetni a fel nem használt anyagot.

Forrás: