Szabassuk homokórára magunkat

A nőies formákat általában a telt és feszes keblek és a karcsú derék jelképezi. Mellnagyobbítás és hasplasztika kombinált műtéttel.

A plasztikai sebészetben a testformálásnak megannyi módja létezik. A sebész általában az esztétikusabb arányokat próbálja kialakítani a páciens testalkatának megfelelően. A nőies formákat általában a telt és feszes keblek és a karcsú derék jelképezi. A kombinált műtét keretében egyszerre is orvosolható a két probléma.

Gyakran előfordul, hogy egy páciens több testrészével nincsen megelégedve. Nem érzi megfelelőnek keblei méretét, és zavarja a kissé kidomborodó hasa. A két tünet együttesen optikailag nagyban rontja az esztétikai hatást. Ha megnöveljük egy implantátum beültetésével a kebleket, akkor már sokkal nőiesebb és arányosabb lesz az alak, azonban ha ehhez még egy hasplasztikát is alkalmazunk, mely során a hason lévő megnyúlt bőrt is eltávolítjuk, akkor lesz tökéletes a végeredmény.

mell44

A két műtét egy alkalommal végezve potencírozza egymás hatását, azaz a két műtét együttes hatása fokozott eredményt biztosít, mivel a lapos has miatt optikailag nagyobbnak látszanak a keblek, és viszont. A jobban kiemelkedő mell optikailag nagyobbnak tűnik, és a hasat is laposabbak mutatja. A két plasztikai beavatkozás kombinált műtéttel egyszerre is elvégezhető, ráadásul bizonyos esetekben egy vágással is megoldható. A mellimplantátum ugyanis a hasi vágásból is beültethető.

A mellnagyobbítás és hasplaszika kombinálásának egyik nagy előnye, hogy a páciens egy beavatkozással túl van két műtéten. A másik pedig, hogy ebben az esetben az implantátum behelyezése sokszor külső vágás nélkül történik, tehát külső heg nélkül gyógyul, mivel a mellimplantátum a hasi vágásból is beültethető. Ilyenkor a mellnagyobbítást általában kerek formájú implantátummal végezzük.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.