A bénító tekintetű Fura: VV Annamária

Szombat este eljött végre a várva várt pillanat, elfoglalták birodalmukat a Villalakók, sőt vasárnap már a Furák furája, Annamária is csatlakozott.

Az összefoglaló után kiderült, hogy ki költözik hetedikként a Villába. Elsőként a Hanyagul flegma Adrienn viharzott be, majd a Bénító tekintetű Annamária foglalhatta el székét és végül, de nem utolsó sorban az Elválaszthatatlan Edi és csahos cimborája, Rudi érkezik a stúdióba.

A Furák, méltán kapták nevüket hiszen, valóban nem evilágiak. Nem két, hanem hét lépéssel járnak a föld felett, még a felhőket is karcolják talán.A show elején meg is nézhettük, hogy ki áll a legközelebb ahhoz, hogy Villalakó lehessen. Ennek alapján 52%-al Annamária vezetetett. A Villalakókat szólította Lilu, és megtudtuk, milyen volt az első éjszaka, majd Seherezádét le is teremtette ugyanis, elhagyta mikroportját.

Edi és Rudi kisfilmjét nézhettük meg először. El sem tudná képzelni az életét kedvence Rudi nélkül. Edi 34 éves, másfél éve feltétel nélkül szereti párját, Rudit, az ebet. Ő az igazi férfi számára. Az apró csahos, minden reggel fogat mos, felöltözik, mindenhova kíséri gazdáját. Szerinte sokan furának tartják kapcsolatukat. Edi álma a világbéke, Rudinak pedig ígéretet tett a lány, hogy kutyanagykövet lesz. Az Elválaszthatatlan Edi és Rudi kisfilmje után Adrienn életébe tekinthettünk be, majd Annamáriáéba.

Adrienn eddig nem is tudott saját furaságáról, állítása szerint az RTL Klub világosította fel erről. Adrienn, 23 éves tanuló, későn fekvő, későn kelő, a közösségi oldalakkal kezdi a napot, majd édesanyját megkéri, hogy főzzön neki ebédet. Baráti a kapcsolat anya és lánya közt. A Fura lány minden este bulizik, imád hip-hop táncolni. Nem érzelmes lány, édesanyjával is csak „picsi-pacsizott” mikor elbúcsúztak. Adrienn legnagyobb álma, jelenleg, hogy bejusson a Villába.

Annamária, Lilu szerint a Kill Bill című filmből is kiléphetett volna, hiszen tekintete szinte gyilkos. Annamária, szerit ez emberek szertik a szélsőségeket, és ő ilyen. Imád piszkálódni, szurkálódni, és aki nem bírja az veszett ügy, aki bírja, esélyes lehet. Már az óvodában észrevette, hogy más, mint a többiek. Míg óvodatársai babáztak, Annamária mesekönyveket olvasott. Szerinte nincs szüksége taktikára a Villában, elég, ha magát adja.

A kortesbeszédek után bekapcsoltak a Villába, a Lakók Adriennt várták. Percekkel később pedig megtudhattuk a nézők döntését. A Furák közül tehát a Kill Billből kilépett jeges tekintetű Annamária volt a nyerő. A lány izgalmat ígért, és unalommentes perceket.

Forrás: