Szétvert egy autót Zámbó Krisztián!

Az 4. X-Faktor középdöntőse a 89.5 Music Fm Délutáni Road Show című műsorában semmisített meg egy kocsit, de nem felindulásból, hanem mert ezt kérték tőle. A műsorban ugyanis a legjobb stresszoldó megoldásokat keresték.

A két műsorvezető, Balogh Tamás és Horváth Szilárd szerint Zámbó Krisztián stresszes életet él, egyrészt azért, mert a tehetségkutató után sokan támadták, másrészt, mert továbbra is meg kell felelnie édesapja emlékének.

A Délutáni Road Show egyből a lényegre tért és egy hatalmas, úgynevezett „Sanu” kalapácsot adott Krisztián kezébe, hogy levezethesse a felgyülemlett feszültséget.

„Rendszeres sportolással szoktam kitombolni magam, de egy ilyen felkérésre nem tudtam nemet mondani. Magamtól soha nem vertem volna szét egy autót, na de így, hogy ezt kaptam feladatként, egy régi álmom válhatott valóra – mondta Krisztián megkönnyebbülten. „Bár, nem tanácsolom senkinek, hogy a saját, vagy a szomszédja autóját verje szét, de azt el kell mondanom, hogy kiváló stresszoldó módszer.”

Zámbó Krisztián mellett a rádió délutáni műsorvezetője Cooky is kipróbálta az extrém stresszoldást, mivel szabadidejében pilótának készül, ami az egyik legstresszesebb munka. „Jól esett! Egyetlen egyet kértem Tamástól és Szilárdtól, hogy ne francia autót kelljen szétvernünk. Teljesítették. Nyugodt vagyok!”

A Délutáni Road Show stábja annyit ígért a hallgatóknak, hogy a jövőben is hasonlóan őrült ötletekkel szórakoztatnak. A jelszó: no stressz.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.