Elmérgesedés ellen

A felhalmozódott mérgek okozta rombolások ellen csakis a sejtszintű méregtelenítéssel vehetjük fel a harcot!

Nap, mint nap egy újabb szintetikus vegyület és vegyszer kerül az élelmiszerekbe, a vízbe és a levegőbe. A méreganyagok megzavarják a test normális, biokémiai egyensúlyát és gátolják az életfunkcióit. Mindez pedig az idő előtti öregedéshez illetve a különböző betegségek kialakulásához vezet.

Mérgező mindennapok

Nem is gondolnánk, hogy egy átlagos nap hányfajta méreganyaggal találkozik a szervezetünk. A különböző toxikus anyagokat megesszük, megisszuk és belélegezzük. Elég csak a különböző élelmiszerek hátoldalán található összetevőkre, a gyógyszerekre, a vegyszerekre, a kipufogó gázokra, az ipari melléktermékekre, vagy a nap káros sugaraira és még sok-sok olyan anyagra gondolnunk, amelyek a testünkben megrekedve és lassanként kioldódva mérgeznek bennünket, számtalan fizikai és mentális károsodást okozva ez által.

gyümölcs

Ha pedig mindez nem lenne elég, ott vannak még a vándorló környezeti mérgek, amelyek minden percben ártalmas méreganyagokat juttatnak a bolygónk legelrejtettebb zugaiba is. Vagyis hiába folytatunk egészséges életmódot, a méreganyagok elől nincs menekvés.

zöldség-gyümölcs1000

A szelek, a tengeráramlások és a csapadék mind-mind magukkal hordják a termelési és felhasználási helyekről származó méreganyagokat, amelyek bejutnak a folyókba, beszivárognak a talajba és fertőzik a talajvizet. A mérgezés elsőként a természetet, aztán bennünket, embereket súlyt.

A toxikus vegyületek minden pólusba eljutnak.

Gátolnak bennünket a koncentrációban, fáradságot, kiütéseket, narancsbőrt, fejfájást, hajhullást és álmatlanságot idéznek elő, súlyosabb esetben pedig olyan betegségek forrásává válnak, mint a szív,- és érrendszeri megbetegedések, az allergia, a meddőség, az emésztési zavarok vagy a daganatos betegségek.

A mérgek tehát mindenhol ott vannak. És bár lehet, hogy te most azt gondolod, teljesen kiiktattad az életedből a mérgeket, ergo méregtelen vagy, hiszen szigorúan mentesíted magad az ételekben fellelhető E betűktől, rendszeresen sportolsz, bőséges vizet iszol és vitaminokat szedsz. De mi van az ipari hulladékok hatásával, a savas esővel, a szennyezett levegővel, vagy a gyermekkorodban elfogyasztott gyógyszerekkel, a fogászati érzéstelenítőkkel., stb?

Ezek bizony még a mai napig ott lapulnak mélyen a sejtjeinkben. És hát nincs mit szépíteni, biokémiai társadalmat élünk, amelyben rohamosan romlik a fizikai és a szellemi állapotunk.

Számolj fel a kemikáliákkal!

A mérgek okozta pusztító hatások szerencsére helyreállíthatók. L. Ron Hubbarn 1979-ben kifejlesztett sejtszintű méregtelenítő kúrájának segítségével olyan nehezen eltávolítható anyagoktól is megszabadulhatunk, mint akár a higany, vagy a radioaktív sugárzás. A sejtszintű méregtelenítő kúra célja, hogy megszabadítsa a szervezetet a szövetekbe ágyazódott méreganyagoktól, vagyis kimossa belőlünk a kemikáliákat, továbbá mozgósítja a testünkben elraktározódott mérgeket, amelyek képesek a bőrön illetve a többi kiválasztó szerven keresztül távozni.

mergezo gyumolcs

Hogy néz ki a méregtelenítő kúra?

A tisztítókúra két főszereplője, a B3-vitamin – más néven niacin – és a szauna. Míg az előző mobilizálja a szervezetben megrekedt mérgeket és feloldja a lerakódásokat, a második izzadással távolítja el azokat a testünkből. Éppen ezért nevezhetnénk akár szaunás-vitaminos kúrának is, ám ennél sokkal többről van szó.

A niacin egyedülálló módon kapcsol be, és idéz elő olyan funkciókat, és folyamatokat, amelyhez folyamatos szakértői felügyelet szükséges. Pontosan ezért nem ajánlott az otthoni “kísérletezés”, hiszen a niacin fokozatosan növekvő adagolásának meghatározásához, és a hozzá kapcsolódó többi vitamin, ásványi adag és olajok arányos adagolásához kiterjedt szakmai háttér szükséges. Ezért mindenekelőtt egy orvosi vizsgálatra és állapotfelmérésre van szükség.

Az eljárás a B3 vitamin meghatározott dózisban történő bevitelével kezdődik, amely egyedülállóan képes méreganyagokat felbontani és azokat a véráramba juttatni. Ezt követően futás, vagy biciklizés javasolt, hogy a vérkeringés mélyebben behatoljon a szövetekbe, eljuttatva ez által a niacint minden olyan területre, ahol a méreganyagok lerakódtak.

Majd a mérgek szaunázással távoznak a bőrön keresztül, ezt maximum 80 Celsius fokra felmelegített szaunában szabad végezni, hiszen a résztvevőknek, 20 perces szünetek beiktatásával, akár három- négy órán keresztül is izzadniuk kell. A kúra alatt azonban nemcsak a káros anyagok, hanem a vitaminok és ásványi anyagok is kiürülnek ezért ezeket mindenképpen pótolni kell.

De az eljárás szerves részét képezi az is, hogy a résztvevőknek nap, mint nap fogyasztaniuk kell, egy kal-mag elnevezésű italt, amely a kalcium és a magnézium speciális keveréke, mely ez által megszünteti a hiánytüneteket.

A szervezetünk azonban okos, és úgy reagál, hogy a méreganyagok maradványait még gyorsan megköti a zsírszövetekben, csakhogy tartalékoljon az ínségesebb időkre. A szakértő orvosok ezért egy speciális omega-3 és omega-6 zsírsavakból álló olajkeverékkel serkentik a szervezetet arra, hogy a jó olajért cserébe, megváljon a rossztól. Szóval a vitaminok, az ásványi anyagok és a rostanyagok pótlásán túl, ajánlott a hidegen sajtolt, többszörösen telített olajok bevitele is.

italok

Természetesen az sem mindegy, hogy ez alatt a közel 4 hetes kúra alatt hogyan táplálkozunk. A szakemberek elsősorban félig főtt zöldségeket és salátákat javasolnak.

A tisztítókúra egyik érdekessége, hogy a résztvevők gyakran újraélik az egykor a szervezetbe került méreganyagok hatásait, van, aki az alkohol kiürülésekor például enyhén mámoros állapotba kerül, másoknak például a fogászaton kapott érzéstelenítő távozásakor egyszerűen elkezd zsibbadni a szájuk, a tartósítószerek kioldódásakor pedig gyakran hányingert és gyomorégést is tapasztalhatunk.

A végeredmény azonban mindenért kárpótol. A test saját méregtelenítő képessége teljesen visszaáll, a bőröd megszépül, sokkal energikusabb leszel. Valami egészen csodálatos történik a testeddel, könnyűnek és tisztának érzed magad.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.