XIX. Vegetáriánus Fesztivál – nem csak növényevőknek

Tudod, mi a vegán életmód s hogyan járul hozzá a Föld megmentéséhez? Érdekel az állatvédelem? Szeretnél megtanulni igazán egészséges és roppant finom nyersételeket készíteni? Kíváncsi vagy az enzimtáplálkozásra vagy a metamorf technikára? 2015. augusztus 29-30-án Budapesten a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban a XIX. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁLon táplálkozási szakemberek előadásai, ételkóstolók, főző-tanfolyamok, öko- és bioszemléletű termék-bemutatók várnak. A Fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, s rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával. A rendezvényre a belépés ingyenes!

2015. augusztus 29-én, szombaton 10 órakor  Lehel Csaba A Mennyország vegán kulcsa című előadásával kezdődik a XIX. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL, melyből kiderül, milyen problémákat okoz globális szinten az állattartó kultúra és a vegán életmód milyen megoldásokat kínál a Föld megmentésére. A későbbiekben Sebestyén Szilvia, a Makrobiotika Intézet alapítója és vezetője arról beszél, miért fontos az egészséges, jól működő emésztőrendszer, Nagy Szaffinától és Nagy Károlytól megtudhatjuk, hogyan történik az Izomépítés Vegán Módra, a délután folyamán pedig Varga Sándor részletezi az algák jótékony élettani hatásait.

shutterstock_72552841

A két nap alatt az odalátogatók kipróbálhatják a Jinjutsu kezelést, a Do-int, a jógát, a zumbát, lesz baba-mama-dúla szoba, lehetőségük lesz természetgyógyászokkal és pszichológusokkal folytatott személyes konzultációra is. Szombaton 13.50-kor Sütő Enikő modelliskolája újrahasznosított anyagokból készült ruhákból tart divatbemutatót, 16 órakor pedig a Csendes könnyek szeretete című musical hazai ősbemutatója kezdődik. A rendezvényt – melyre a belépés ingyenes – az 1992-ben alapított Egészség-vár Alapítvány szervezi a budapesti Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.). A teljes program: www.egeszsegvar.hu

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.