Városi nyaralás egy órában!

Amikor forró az aszfalt és áll a forgalom, amikor mindenkinek melege van és élhetetlennek tűnik a város, jó, ha ismersz pár olyan helyet, ahol kikapcsolhatsz egy kicsit.

A nyaralás egy nyugodt pillanata

Néhány napja a Városliget Ajtósi Dürer sor felöli oldalán, az ikertornyos fém irodaház első emeletén nyílt meg a Hermina Terasz kanapékkal, napágyakkal, árnyékot adó ernyőkkel és nagyon kellemes kínálattal.

Hat méter magasan kiemel a körforgásból, miközben a fákat és a ligetet nézed, szól a zene, hűvös a limonádé, szép a környezet, és frissen grillezett ételekből választhatsz.

Az a legjobb döntés, ha itt kezded vagy itt vezeted le a napot. Garantált nyugalom vár átlagos árakon.

hermina

Ha reggel érkezel, mindenképp próbáld ki a helyben sütött croissant-t capuccinóval, mindössze 600 forintért. Ez az egyik legjobb ajánlat a városban. Ingyenes wifi is van, akár itt is irodázhatsz. Munka után ízléstől és hangulattól függően jöhet egy “csináld magad” fröccskészlet, amihez külön kancsóban kapod a bort, egy szódás szifont és poharat, ettől kezdve pedig úgy hígítod a hegy levét, ahogy te szereted.

hermina 4

Ha kicsit vagy csak éhes, rendelhetsz Cézár salátát frissen grillezett csirkével, tonhallal vagy királyrákkal, olyan igazit, ami római salátával készül, melynek minden levelét dresszing borítja, parmezánforgácsokkal a tetején. Viszont ha nehéz volt a nap, és valami sokkal tartalmasabbra vágysz, akkor egy marha steak vagy sertés szűz a legjobb választás. Kicsi, helyes Hermina tortácskák, kézműves fagylalt a tökéletes befejezés.

hermina3

Ha érdekel a foci EB, kényelmes kanapékról követheted az eseményeket az egyik sarokban nagyméretű képernyőn. Ha pedig mégsem, akkor a terasz másik felében háborítatlanul élvezheted a nyári estét, partnered társaságát és a széles italválasztékot.

hermina 5

A Hermina Terasz szép is, jó is, megfizethető is. A hangulat, a látvány és az élmény, amit ott szerezhetsz: megfizethetetlen. Aminek ára van, azt rendezheted akár MasterCarddal is. Napi akciókat mindig találsz a Hermina Terasz  közösségi oldalán.

Forrás: https://napidoktor.hu/index