Szex a villában! Videóval!

Nem húzták sokáig: a VV5 történetében mindössze 3 hetet kellett várni az első szexre, ráadásul a felgerjedt párocskát az sem zavarta, hogy körülöttük vagy fél tucat másik játékos alszik békésen.

Szinte már a megismerkedésük pillanatától izzott a levegő Veronika és Cristofel között, így csupán idő kérdése volt, hogy mikor esnek egymásnak. Ez az idő hétfő hajnalban jött el, amikor a lassan három hete tartó szexuális töltetű játékok meghozták az eredményüket és a felturbózott szájú Alekosz-ex és a Skalpvadász magától értetődő természetességgel mászott be a takaró alá.

Ha meg már ott voltak, nem teketóriáztak sokat: pillanatok alatt lekerült Veronikáról a bugyi, aztán némi nyelvgyakorlás után Cristofel a tettek mezejére lépett. Bár a fejüket gondosan betakarták, az alfelek időnként ki-kivillantak a takaró alól, és minek szépíteni: a vékony pléd amúgy sem leplezi túlzottan a mozdulatokat, úgyhogy egészen minimális fantázia kell ahhoz, hogy tudjuk, mi történt a hálószoba homályában.

Az sem zavarta a felhevült párost, hogy mellettük békésen horkolnak a többiek, bár dicséretükre legyen mondva: elég csöndben csinálták a dolgot ahhoz, hogy senkit ne ébresszenek fel – végül heves kézimunkával tették fel a pontot az i-re.

Az esetnek külön érdekességet ad, hogy még aznap reggel is azt bizonygatta Cristofel, hogy nem szexelni akar Veronikával, mert nála már az érzelmek dominálnak, nem az érzékek, a lány viszont ekkor még hajthatatlannak tűnt és megfogadta, többet nem fog szóba állni a kubai macsóval. Ehhez képest éjszakára sikerült jól megbékíteni, de vajon mindez csak az összezártság eredménye, vagy Veronika végül mégiscsak a villában találja meg a nagy szerelmet?

Forrás: