Ultravékony kőburkolat a lakberendezésben

Pár évvel ezelőtt, amikor találkoztam ezzel a fantasztikus ultravékony kőburkolattal, nem akartam hinni a szememnek. 3 mm-es palakő burkolat?!?

Igen, valóban létezik olyan természetes palakő burkolat, ami 2-3 mm vastag, egy speciális technológiával letépik a kő felső 2 mm-es felületét és ráerősítik egy elasztikus hordozóra.

Ennek a technológiának a feltalálója a Slate Lite, ők állítják elő ezeket a természetes kő burkolólapokat, amit fel lehet ragasztani a falfelületünkre, legyen szó kül- vagy beltéri helyszínről. Ők fejlesztik folyamatosan a termékkínálatukat, és ezzel fokozatosan bővítik a termékpalettát.
Slate Lite | Az ultravékony kőburkolat
Stúdiómban 2 helyen is használtam ezt a burkoló anyagot. Egyik helyszín a mosdók fala, ott fantasztikusan modern és letisztult a hatása. A másik pedig a homlokzata a stúdiónak, a lábazati elemet ezzel burkoltuk le, ahol szerintem imádni való.
SLATELITE
3 éve ismerem ezt az anyagot, már korábban is beszámoltam róla, olvassátok el ezt a cikkemet, ha több műszaki infót szeretnétek róla. Ami újdonság idén, arról viszont most szeretnék beszámolni Nektek:
Slate Lite | Az ultravékony kőburkolat
  • 22 szín helyett most már 30 színből válogathattok. Érkezett 3 mészkő szín, amik nagy népszerűségnek örvendenek máris,  illetve lett 5 különböző színű homokkő lap is.
Slate Lite | Az ultravékony kőburkolat
  • Most már mind a 3 alap termékcsaládból elérhetőek a nagyméretű lapok
  •  Ami a legizgalmasabb újdonság: az új fényáteresztő termékcsalád, az EcoStone Transclucent.
Slate Lite | Az ultravékony kőburkolat
  • Több mint 20.000 nm-es raktárkészlet áll rendelkezésünkre, nem kell várni a megrendelésre, ha abból válogattok. 5 munkanap alatt az ország bármely pontjára leszállítjuk a megrendelt köveket.
  • A Slate Lite magyarországi képviselete az elmúlt 3 év alatt Magyarországon szerzett tapasztalataival a háta mögött szinte nincs olyan feladat amit ne tudnának tökéletesen megoldani.
Keressétek fel weboldalukat, vagy facebook oldalukat még több fotóért és információért.

Forrás: Inspirációk


Egy válasz

  1. .

    Már a SlateLite előtt is hallottam erről az anyagról, így nehezemre esik elhinni, hogy ők találták ki. Ezt illene korrigálni.
    Amúgy jó a cikk köszi.