Sóbarlang-terápia I.

Amit a Holt-tengeri Sóbarlangról tudni kell…

Az utóbbi évtizedekben az egész világon a természetes gyógymódok felé fordult az orvosok, és a betegek, de a magukat egészségesnek érzők figyelme is. Egyre nagyobb visszhangja van az egészséges életmódot propagáló mozgalmaknak, amelyek a betegségek gyógyításánál is fontosabbnak tartják azok megelőzését.

Mai világunkban talán nem is igen találunk olyan kórt, amely közvetlenül, vagy közvetve ne kapcsolódna a megromlott környezetünkhöz, az egészségtelen életmódunkhoz.

16221Egyre jobban terjed az a felismerés, hogy az ember egészségének a legtöbb jót akkor és úgy teszi, ha igyekszik a lehető legtöbbet tiszta, természetes környezetben tartózkodni, és a gyógymódok közül azokat választja, amelyek a legkevesebb durva beavatkozást, egyoldalú ráhatást jelentik a szervezetére. Ebbe az irányzatba illeszkednek nagyon harmonikusan a gyorsan terjedő sóbarlangkúrák.

A sóbarlang levegőjének jótékony hatását már nagyon régen felismerték az emberek. Évszázadok óta vannak a világon olyan helyek, ahol a természetben előforduló nagy töménységű tengeri sót gyógyításra, egészségjavításra, egészségmegőrzésre, és közérzetjavításra használják.

Mára értek meg azonban igazán a feltételei annak, hogy ezek a régóta ismert eljárások közelebb kerülhessenek azokhoz is, akik mondjuk nem a Holt-tenger környékén születtek, vagy nem áll módjukban több ezer kilométeres utakat megtéve, felkeresni a természetes gyógyhelyeket. Olyanokat, mint a Kangal Forrás Törökországban, a Kék Lagúna Izlandon és természetesen a Holt Tenger Izraelben.

A mai sóterápiás barlangok maguk jönnek el a rászorulókhoz, akik egyre többen vannak, főleg a milliós nagyvárosokban, ahol az emberek az egészség kicsiny barlangjaiban nem csak jó levegőt, jótevő mikroklímát, keresnek, de a rövidke kikapcsolódást, a külvilág zajától, zűrzavarától való elszigetelődés lehetőségét is megtalálják.

16231Nincs tehát másra szükség, csak élni kell a lehetőséggel, amit kínál a tudomány, a sóbarlangok, köztük a Heim Pál Holt-tengeri Sóbarlang Kft új, és korszerű létesítménye Budapest szívében, a IX. kerületben az Erkel utca 6-ban, a Lónyai utca és az Erkel utca sarkán.

Holt-tengeri Sóbarlang-terápia – Gyógyuljon a természet erejével!

Allergiás? Asztmás? Krónikus légúti betegsége van? Stresszes, feszült az élete? Magas a vérnyomása? Nem mindig a gyógyszer az ideális megoldás?

 

Családos akció első látogatóknak: gyermeke ingyen gyógyul! Teszteljen le minket gyermekével! Minden 14 éven aluli gyermek első látogatása sóbarlangunkban ingyenes, csak a kísérő felnőtt fizet!

 

Heim Pál Holt-tengeri Sóbarlang

Cím: Budapest IX. kerület, Erkel utca 6.

Telefon: (+36-1) 210-78-78

Nyitvatartás: Hétfőtől szombatig 10-19 óráig, az utolsó turnus 18 órakor indul.

Honlap: www.tengerisobarlang.hu

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.