Yuzu, a bőr gyengéd doktora

A szépség hazájában, Koreában, a nők a történelem hajnala óta tudatában vannak, hogy az igazi szépség nem a külsőségekből, hanem magából a nőből fakad.

A szépség hazájában, Koreában, általános a tisztaságra való törekvés. A koreai lányok és asszonyok a történelem hajnala óta tudatában vannak, hogy az igazi szépség nem a külsőségekből, hanem magából a nőből fakad.

Ezért szinte szertartásszerűen végzik a szépségápolást, mégpedig az országban őshonos, fantasztikus gyógyító növényekre alapozva. A modern Korea kitárta kapuit a legfejlettebb technológia előtt anélkül, hogy eltávolodna saját nemzeti (ősi) gyökereitől.

Egy koreai székhelyű természetes alapanyagokat felhasználó gyártó is ezt az utat követi: felhasználja a gyógynövény-tudományt, és szöuli laboratóriumában egy helyi egyetemi professzor közreműködésével állítja elő különleges összetételű, egyedülálló minőségű termékeit.200517500-001

Kulcsszó a bőr mikrokeringésének elősegítése.

A koncentrált és bőrbarát koreai gyógynövények serkentik a bőrfelületi mikrokeringést, kíméletesek, fiatalító hatásuk közismert. Rendkívül hatékonyak a bőrhibák kialakulásának megelőzésében, eltüntetik a fáradtság jeleit és kiemelik a bőr természetes szépségét.

A kóreai székhelyű természetes alapanyagokat felhasználó kozmetikumaik erejüket a növényi alapanyagokból nyerik, melyeket  több ezer éves ősi technikákkal dolgoznak fel, így zárva ki bármiféle kémiai beavatkozást.

“Minden a tégelybe kerül, ami a növényben volt.”

A termékek fő összetevője a yuzu, vagyis az ázsiai citrom, valamint a 6 éves koreai ginzeng. A yuzu sajátossága, hogy antioxidánsokkal telített, puhává és élettelivé teszi a bőrt. A 6 éves koreai vörösginzeng nagy B-vitamin és ásványianyag tartalommal rendelkezik, valóságos „fiatalító kúra” a bőrnek.

Forrás: https://napidoktor.hu/