Csupa-csupa olaj! – 2. rész

A növényi olajok évezredek óta közkedvelt természetes szépségápolók, mivel zsírsavaik szerkezete nagyon hasonló a bőr zsírsavaiéhoz, így könnyen és maradéktalanul felszívódnak.

Wiener aroma testtekercselés

Teljesen természetes, aromaterápián alapuló, rendkívül hatékony testkezelés, mely segít jó néhány centimétert lefaragni a test  körvonalából. A kezelés feszesíti a kötőszövetet, megszépíti a bőrt. A módszer hideg-meleg effektuson alapul és három fázisból áll: egy aromaolajos előkezeléssel indul, amit maga a fáslizás követ és végül a hatóidő lejártával a  fáslik lebontása után egy intenzív hatóanyagokkal végzett utókezeléssel zárul.

A gondosan válogatott természetes hatóanyagok közt található illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. A Wiener aroma testtekercselés alkalmas cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére. Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva. Időtartam: 50 perc 7500 Ft.

levendula_katt9

Talpmasszázs levendulás méhviasszal

Ennek a kezelésnek a különlegessége abban rejlik, hogy a lábak megmasszírozásán túl a bőrápolásra is koncentrál. A gyakran száraz, kirepedezett, fájó talpak különleges ápolását a hungarikumnak számító Pannonhalmi Apátság levendulaolajos méhviaszos kenőcsével érik el. A vízmentes ápolókrém, kiváló masszázshoz, ugyanakkor a kezelés végére maradéktalanul felszívódik, javítva a láb bőrének állapotát. Az értékes hatóanyagok pótolják a bőr zsiradéktartalmát és így megőrzik annak rugalmasságát.

Ajánlott kezelés a megfáradt, cipőbe zárt láb számára, melyben a svédmasszázs technikákat a lábfejre, bokára és a lábujjakra koncentrálják. A kellemes kezelés javítja a vérkeringést és segíti a lábfej és a boka környékének ellazulását, valamint feszültségoldó hatása is van. Javasolt nehéz nap vagy fárasztó utazás után. A masszázs során használt terméket a kezelés végén a vendégeknek ajándékozzuk. Időtartam: 20 perc 6100-7000 Ft.

Relaxáló aromamasszázs

Lassú, finom, simító mozdulatoké a főszerep, melyek oldják a stressz által okozott izom feszességet. A kezelés során levendula, narancsvirág és mandarin olajat használunk, melyek a bőrön át felszívódva kiválóan kiegészítik a masszázs nyugtató hatását. Alkalmas az ízületek és szövetek merevségének csökkentésére, az izmok rugalmasságának fokozására, a vérkeringés javítására és a felhalmozódott feszültségek oldására. A masszázs időtartamát a vendég határozza meg: általában 20 perces időszakok vásárolhatók, melyek kívánság szerint meghosszabbíthatók. Időtartam: 20 perc 5000 – 7000 Ft.

masszazs1

Szőlőmag olajos masszázs

A vendég igényei szerinti relaxáló vagy frissítő testmasszázst illetve arc- és dekoltázs masszázst szőlőmagolajjal végzik. A hidegen sajtolt, kizárólag természetes összetevőkkel rendelkező szőlőmagolaj hatása azonnal érezhető: táplálja és vitalizálja a bőrt, fokozza a bőr simaságát és rugalmasságát valamint regenerálja a kollagén szöveteket és késlelteti a bőr öregedését.

Kiemelkedően magas vitamintartalmának és a természetben egyedülálló procyanidin tartalmú hatóanyag-kombinációnak köszönhető a szőlőmagolaj különleges hatékonysága: erős sejtvédő hatású antioxidáns.

Forrás: