Csupa-csupa olaj! – 1. rész

A növényi olajok évezredek óta közkedvelt természetes szépségápolók, mivel zsírsavaik szerkezete nagyon hasonló a bőr zsírsavaiéhoz, így könnyen és maradéktalanul felszívódnak.

A növényi olaj értékes hatóanyagai – esszenciális zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok – a bőrt táplálják és hidratálják, feszesen és fiatalon tartják, a hajat puhává és rugalmassá teszik.

Természetes módon akadályozzák meg a bőr és hajszálak túlzott vízvesztését. A semleges növényi olajokhoz adott illóolajokkal fokozható a kívánt hatás és emellett aromaterápiás előnyeiket is élvezhetjük.

Az erőteljesebb vérbőségfokozó, frissítő masszázshoz energizáló hatású illóolajakat, a simító mozdulatokon alapuló, ellazító masszázs esetében relaxáló illóolajakat kevernek így a kezelés a testre és a szellemre egyaránt hatást gyakorol. A belélegzett és a bőrön keresztül felszívó illóolajok az említett nyugtató vagy élénkítő hatásuk mellett növelik a koncentrációs képességet.

illatos-olajok

Selymes haj mitikus olajrituáléval

Újdonság egy szálloda fodrászatában a Mitikus Olajrituálé, mely a Mythic Oil értékes olajösszetételének és érzéki textúrájának köszönhetően minden hajtípushoz személyre szabottan igazodik. A négy lépésből álló hajrituálé részét képző pihentető masszázs még kellemesebbé teszi az élményt, tökéletes feltöltődést nyújt. A L’Oreal Professional Mythic Oil termékek egyedi összetétele a hajat mélyrehatóan táplálja hihetetlen fényt és puhaságot kölcsönöz, amit 7 csodálatos olaj elegye eredményez:

Argánolaj: E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban gazdag. Táplál, hidratál és gyorsan felszívódik. Fényessé és könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat.

Rizskorpa-olaj: E-vitaminban gazdag, antioxidánst tartalmaz. Kivételes módon táplálja és regenerálja a hajszálakat. A haj puhább tapintásúvá válik.

Gyapotmag-olaj: E-vitamint és esszenciális zsírsavakat tartalmaz. Hidratálja a hajszálakat, megújítja a haj természetes textúráját és meggátolja a szöszösödést. Könnyeddé és puhává varázsolja a hajat.

olajozottan-egeszseges-szepseg-1

Lenmagolaj: E-vitaminban, béta-karotinban és Omega-3 zsírsavban gazdag. A hajat mélyrehatóan táplálja és védelmet nyújt a hajszínnek. Fényessé varázsolja a hajat, meggátolja a szöszösödést és megkönnyíti a kifésülését.

Szőlőmagolaj: C-és E-vitamint, esszenciális zsírsavakat, és magas koncentrációjú linolénsavat – a világ egyik legerősebb antioxidánsát – tartalmazza. Nagyon gyorsan behatol a hajszálak belsejébe, és mélyre hatóan táplálja anélkül, hogy elnehezítené.

Avokádómag-olaj: A-, B1-, B2- és D-vitamint, illetve esszenciális zsírsavakat tartalmaz. Regeneráló képességéről és intenzív tápláló tulajdonságáról híres. A hajat puhává és fényessé varázsolja.

Maracujamag-olaj: C-vitamin, kalcium és foszfor forrása. Magas koncentrációjú esszenciális zsírsavakat tartalmaz. Kivételes hidratáló képességének és extra könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik, alaposan táplál és regenerál.

Tisztítás: a Mythic Oil tápláló sampon tökéletesen előkészíti a hajat az ápolásra.

Ápolás: a hajápoló balzsam vagy pakolás, és a különleges koncentrált olajok személyre szabott keveréke mélyen ható táplálást és ragyogást biztosít a hajnak.

Pihentető masszázs: a mitikus olajrituálé még intenzívebben kényezteti érzékeinket a speciális pihentető masszázsnak köszönhetően.

Mitikus hajszárítás: az olajrituálé zárásaként a hajszárítás előtt Mythic Oil-t alkalmaznak, mely intenzív táplálást és hihetetlen ragyogást biztosít a hajnak, miközben védelmet nyújt a szöszösödés ellen.

Cikkünk második felében az olajok a testünket kényeztetik!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.