Teljesítményt mér és a betegségeket is kimutatja az okosóvszer

Egy brit cégnek köszönhetően hamarosan piacra kerül az első okosóvszer, ami többek között méri az aktus hosszát, a teljesítményt, és a nemi betegségeket is kimutatja.

A szexuális együttlét jövőjét ígéri a a Britich Condom nevű cég iCon nevű terméke, amelyet egyelőre csak az interneten lehet előrendelni, 72 dollárért.

A termék tulajdonképpen nem egy óvszer, inkább egy péniszgyűrűre hasonlít, amelyet a hagyományos óvszer mellett kell használni. Amellett, hogy rögzíti az óvszert, beépített szenzorok segítségével mér különböző adatokat.

Az okosóvszer méri többek között a lökések számát, a szexuális együttlét hosszát és az elégetett kalóriát is, ezek alapján pedig osztályozza az aktust. Az adatokat Bluetooth segítségével elküldhetjük a telefonunkra, sőt, akár a közösségi oldalakon is megoszthatjuk – már akinek erre van szüksége. Az eszköz egy töltéssel 6 órán át működik.

Ami egészségügyi szempontból figyelemre méltó, hogy az okosóvszer állítólag mérni fogja a nemi betegségeket, többek között a szifiliszhez és a chlamydiához hasonló fertőzéseket.

Forrás: https://napidoktor.hu/index