Szódabikarbónás diéta: így olvasztja le a zsírt

Ki gondolná? A szódabikarbóna a test három részéről is eltávolítja a zsírt, ám csak ha bizonyos módon készítjük el, bizonyos összetevőkkel. A szódabikarbónás diéta kevés hozzávalóval teszi könnyebbé a szervezetet.

Hatékony fogyókúrás készítményeket otthon is kreálhatunk magunknak, csupán azzal kell tisztában lenni, hogyan és miből.

Egyszerű és nagyszerű a szódabikarbónás diéta, amelyhez a fő alkotóelemén túl igazán kevés dologra van szükségünk. Egészségügyi szakemberek is javasolják a módszer alkalmazását a magas koleszterinszinttel küzdőknek. A szódabikarbónás diéta hozzávalói tele vannak tápanyaggal, amelyek segítenek csökkenteni a koleszterint, de a zsírt is eltávolítják a test három területéről, plusz harcolnak számos betegség ellen.

Lássuk, hogyan. Íme a szódabikarbónás diéta két elkészítési módja.

1.Recept – citrommal, petrezselyemmel és szódabikarbónával

Hozzávalók: 3 citrom, 2 csokor petrezselyem, 2 liter tisztított víz, szódabikarbóna.

Először mossuk meg a citromokat szódabikarbónával, hogy minden káros szennyeződést eltávolítsunk róluk. Forraljunk vizet és hagyjuk lehűlni. A citromokat vágjuk darabokra, s tegyük ezt a petrezselyemmel is. Rakjunk mindent a vízbe. Fedjük le a mixet és helyezzük a hűtőbe.

Másnap öntsük át egy üvegbe és minden nap fogyasszunk belőle 100 grammot. Ez a természetes szódabikarbónás diéta nemcsak a koleszterinszintet mérsékeli, de egyidejűleg a test három zónájáról fogyaszt.

2.Recept – ecettel és szódabikarbónával

Hozzávalók: fél teáskanál szódabikarbóna, 2 evőkanál almaecet, 1 pohár víz.

A pohárban keverjük össze mindhárom hozzávalót, és igyuk meg reggeli előtt, éhgyomorra. Meg fogunk lepődni. Fontos azonban tudni, hogy miközben a szódabikarbónás diétát alkalmazzuk, kerülnünk kell a cukrot, a fehérlisztet, a feldolgozott ételeket és érdemes mozogni is naponta! Csupán ezzel érjük el a leghatékonyabb eredményt.

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.