Szex – Próbáltad már a szülői házban?

Még a legszégyenlősebb pároknak is érdemes olykor a hálószobájukon kívül próbálkozniuk, hogy ismét magával ragadja őket az újdonság varázsa…

Előfordult már valaha is, hogy szüleid rád nyitottak, amikor épp szerelmeskedtél? Reméljük nem, hiszen a szituáció igencsak kellemetlen lehet – az izgalom azonban, hogy ez bármikor megtörténhet, felkorbácsolhatja a kedélyeket! Nem kell mást tenned, mint az „alkalomnak” megfelelően felöltözni, amikor hivatalosak vagytok egy családi ebédre…

A szülői házban rejlő szexualitás

– A szülői házban való „újraegyesülés” talán a legkockázatosabb dolog, amit egy pár elkövethet, és épp ettől a legizgatóbb is.

– Akár a szülők hálószobáját, akár a fürdőt, a vendégszobát vagy éppenséggel a régi gyerekszobát választjátok vágyaitok megvalósulásához, mindenképp megcsap a lázadás és a lebukás veszélyének szele.

– Már eleve a helyváltoztatás csodákat művelhet a kissé ellaposodott, megszokásokra alapuló szexuális élettel, pláne, ha a választás egy egyszemélyes ágyra esik.

– A szülői ház miliője hatványozottan képes felkorbácsolni a szenvedélyeteket és a libidótokat.

Kivitelezés

– Nagyon fontos, hogy milyen öltözéket viseltek! A könnyen és gyorsan le- és felvehető ruhadarabok kevesebb esélyt adnak a lelepleződéshez. A feszes ruha semmiképp sem előnyös, legjobb, ha minden eshetőségre felkészültök: a szoknya, a gombos felső valamint a slicces (alsó)nadrág tűnik a legcélravezetőbbnek.

Minden az időzítésen múlik! A családi asztalnál jelentsd be, hogy most kicsit elrabolnád a párodat, mert szeretnéd megmutatni neki a volt gyerekszobádat, vagy az akkori kedvenc búvóhelyeidet, vagy együtt megszemlélni, mi minden változott azóta stb. Így legalább negyed órányi légyottot nyerhettek feltűnés nélkül.

– Természetesen, ha nagyon tartotok a lebukástól, ráadásul a szülők messze is laknak, akkor szervezhetitek úgy is a romantikus nosztalgiázást, hogy ott alszotok.

Figyelmeztetés!

– Azt neked kell tudni, hogy szüleid mennyire nyitottak, kíváncsiak, lazák vagy éppenséggel mennyire prűdek, szigorúak és vonalasak. Mindenképp tartsd tiszteletben hozzáállásukat, hogy megkíméld őket a „szívinfarktustól”, ne okozz nekik kellemetlenséget, s ne veszítsd el a bizalmukat!

– Az aktus sürgőssége ellenére oldd meg, hogy mindketten letusolhassatok, rendbehozhassátok magatokat!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.