Szex – Disznó szavak az ágyban? Neked tetszene?

Vannak, akiket beindít, ha partnerük csúnyán beszél, kiabál szex közben a káromkodás felizzíthatja az együttlétet, de hol a határ?

A szex akkor jó, ha nem visszafogott. Nem keveseket indít be viszont az olyan, tüzes együttlét, melynek a vad viselkedés, a káromkodás, a repkedő csúnya szavak is részei. Egyes férfiakat és nőket különösen feldob, ha partnerük ronda szavakkal illeti őket vagy így fejezi ki, mennyire jól érzi magát a hancúrozás során – ettől még jobban izgalomba jönnek. Netán beleképzelik magukat bizonyos, erőszakos szituációkba, és ettől indulnak be, könnyebben eljutva így az orgazmusig.

Mindez nagyon jó és fergeteges tud lenni, amikor ebben mindkét fél partner. Többnyire a pasik azok, akik szeretik szex közben a csúnya beszédet, de nőknél sem ritka. Érhetik azonban meglepetések az embert az első együttlétnél, ha az egyik felet kifejezetten lázba hozza a káromkodás, a másik azonban ezt visszataszítónak tartja, zavarba ejti, és már agyon is van csapva a jó szex.

Szexológusok szerint a nők általában átengedik az irányítást a férfinak az ágyban: meghatározza mindkettőjük viselkedését szex közben, hogy ő hangosabb, beszédesebb-e. A nő ehhez alkalmazkodik. A szexuális szokások egymás mellett is csiszolódnak, azonban nagy gond lehet abból, ha a felek nem beszélnek róla, zavarja-e valami őket a másik viselkedésében. Fontos, hogy ha erre igényük van, a férfi és a nő számára is örömöt és izgalmat okozzon a káromkodásokkal teli vagy kicsit erőszakosabb hancúrozás, ne bántsuk meg a másikat, mert az bizony romboló hatású lehet! No és az sem mindegy, milyen szavakat tartalmaz az a káromkodás személyfüggő, hogy ki mit tart még normálisnak, és minek hallatán ugrana ki legszívesebben az ágyból. Vannak, akik a mások számára elfogadhatónak tartott megjegyzéseket is lealacsonyítónak, megalázónak veszik, és akkor oda a hangulat az orgazmusról nem is szólva.

A nők is szeretik kimondani? Egyes felmérések szerint egyébként nemcsak a férfiak, a nők is szeretik nevén nevezni a dolgokat. Nagy hatással van rájuk, ha bizonyos testrészeket emlegetnek hangosan az ágyban, még szívesebben is használják a csúnya szavakat általánosítani nem lehet, mert vannak persze olyan hölgyek is, akik ezzel nem tudnak mit kezdeni, és a vulgaritás szörnyen zavarba hozza őket.15671Hogy a kínos szituációkat és későbbi konfliktusokat elkerüljük, mindenképpen beszélni kell még az első együttlétet követően vagy legalábbis a kapcsolat legelején arról, mi zavar minket az ágyban! Mi az, ami felizgat, és mit nem kellene erőltetni, mert nemhogy lelohaszt, és az orgazmus elmarad, de még meg is bánt a partner vele.

Ne feledjük, hogy sok esetben a neveltetéstől is függ, mit tart valaki elfogadhatónak, és mit nem, de az is lehet, hogy ez változhat a későbbiekben. Érdemes még a szex előtt kideríteni, mit lehet várni az ágyban a partnertől beszélgessünk ilyen kérdésekről is, ennek során már fény derülhet rá, könnyedén áll-e a témához, vagy pedig kényelmetlenül érzi magát.

Szex közben meg lehet próbálkozni először átlagosnak mondható szavakkal, ha pedig egyre jobban belemelegedünk a dologba, kérjük meg a másikat, mondja el, ő mit szeretne, hogyan kényeztessük. Fontos azonban tudni, hogy a dolgok nevükön nevezéséhez és a legtitkosabb vágyak, fantáziálások elmeséléséhez általában szükséges a megfelelő bizalmi szint a két fél között. De sebaj, kísérletezni korábban is lehet, tehát szexre fel!

Forrás: https://napidoktor.hu/index