Szex – Biztató szavak az ágyban!

Ha arra gondolsz, hogy mitől lesz igazán élvezetes a szex, először, természetesen a testi dolgok jutnak eszedbe, hiszen mi lehetne fontosabb az érintésnél, vagy éppen a kipróbált testhelyzeteknél?

Van azonban egy másik kulcsfontosságú tényező, amit sokan figyelmen kívül hagynak, ez pedig a szavak használata az ágyban, pedig az erotikus szavak kimondása és hallása fantasztikus teljesítményre sarkallhatja a férfit!

Ez jól hangzik, de felmerül a kérdés, hogy mit kellene mondanom, hogy ne váljak nevetségessé? A nők többsége nem tudja, mi hangzik szexin, így inkább nem is mond semmit. Alapszabály, hogy kerüld a pornófilmekből vett szövegeket: idétlenül hangzanak a „gyerünk te csődör” típusú mondatok. Fontos, hogy természetes legyél, ne mondj olyat, amit nem szeretnél, és ne erőlködj!

Mit és hogyan mondj az ágyban?

A hangos sikítozásnál célravezetőbb az erotikus suttogás, amely egészen biztosan felizgatja a párodat. Általában vonzónak találják a fülbe suttogott erotikus szavakat. Mondd el neki ilyenkor, hogy mennyire kívánod, mondandódat pedig kísérje pár gyengéd harapás a fülcimpáján!

szex

A férfiak általában azt szeretnék hallani, hogy mennyire akarod őket. Ha valami különösen jól esik, bíztasd a folytatásra! Ilyenkor megerősíted abban, hogy örömet szerez neked. Szexin hangzik, ha megmondod, mit szeretnél, és hogyan esne neked a legjobban.

A szavak mellett, vezesd a kezét is a legérzékenyebb testrészeid felé! Sokan szeretnek kissé mocskosabb szavakat hangosan kimondani, vagy hallani. Ne légy szégyenlős, ne beszélj virágnyelven, nevezd nevén a dolgokat!

A szex közbeni bíztatás segít partnerednek abban, hogy jobban megismerjen téged, hogy megtudja a szavaidból, mit szeretsz és mi az, amit nem. Használj egyszerű szavakat, ha valami jól esik: elég, ha annyit mondasz, „ez az, ne hagyd abba”, hidd el, oda fog figyelni, és legközelebb is beveti a kényeztetést!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.