Szakíts, ha bírsz: Sztárpárok, akik idén váltak el

A hírességek magánélete nem csak a filmvásznon viharos, ezeknek a pároknak nem volt túl szerencsés az idei éve.

A “hollywoodi sztárok és a szerelem” kategóriában is sok minden történt 2015-ben, és bár a legtöbbeknek Jennifer Aniston és Justin Theroux titkos menyegzője villan be először, sajnos az örömteli házasságkötések előtt, muszáj lesz megemlékeznünk kedvenceink botrányos vagy éppen szívbemarkoló szakításairól is. Akik idén nem követték a hírességek viharos magánéletét, azoknak íme egy kis gyorstalpaló:

Cristiano Ronaldo és volt barátnőjével, Irina Shayk. Fotó: MTI/EPACristiano Ronaldo és volt barátnőjével, Irina Shayk. Fotó: MTI/EPA

Cristiano Ronaldo és Irina Shayk

Irina öt évig volt Cristiano Ronaldo futballista kedvese, azonban idén januárban külön váltak útjaik. Az egykori álompár egy Armani fotózáson találkozott, még 2010-ben, ahol szinte izzott köztük a levegő, sajnos azonban a láng – sokak bánatára – végleg kialudt. Akik Irinát sajnálták volna jobban a szakítás miatt, azoknak a következő szakítós hír örömteli lehet…

Bradley Cooper barátnőjével, Suki Waterhouse-zal és családjával a Vanity Fair Oscar gálát követő partiján, 2014. március 2-án. (Fotó: Europress/ AFP PHOTO/ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ)

Bradley Cooper exbarátnőjével, Suki Waterhouse-szal Fotó: Europress

Suki Waterhouse és Bradley Cooper

Az év első hónapjaiban még arról szóltak a hírek, hogy Suki szeretné ha Bradley megkérné a kezét, és lát is rá esélyt, ugyanis már a színész anyja, Gloria is áldását adta a kapcsolatukra. Aztán márciusban a fiatal tehetség minden álma romba dőlt, hiszen Cooper és ő két év után szakítottak. Picsogásra semmi ok, hiszen azóta tudjuk, hogy Irina Shayk mellett végre Bradley is megtalálta a boldogságot.

Jennifer Garner és Ben Affleck. Fotó: Sipa USAJennifer Garner és Ben Affleck. Fotó: Sipa USA

Ben Affleck és Jennifer Garner

2015 június 30. is bevonult a hollywoodi történelemkönyvbe, méghozzá fekete betűs napként. Jen és Ben ugyanis ezen a napon jelentették be, hogy tízévi házasság és “hosszas mérlegelés után” elválnak. A színész házaspár közleményében végig azt hangsúlyozta, hogy gyerekeik érdekében továbbra is baráti viszonyban szeretnének maradni. Ezt eddig be is tartották, hiszen azóta minden hétvégét együtt töltöttek, sőt a család a karácsonyt is együtt ünnepelte valahol a havas Minnesotában. Az álompár között egészen közeli maradt a kapcsolat és a feltételezett dadusbotrányt is maguk mögött tudták hagyni.

Kourtney Kardashian és Scott Disick. Fotó: Wire ImageKourtney Kardashian és Scott Disick. Fotó: Wire Image

Kourtney Kardashian és Scott Disick

Állítólag Scott Disick mindenkinek azt mesélte monte-carlói nyaralásán, hogy ismét szingli. Másnál már ez a hazugság is betenné a kaput, Kourtney azonban még ezt is elnézte volna párjának, ha az nem flörtölt volna exével a luxuskiruccanáson. Így viszont páros lábbal penderítette ki csalfa szerelmét július 4-én.

Gwen Stafani három gyermekével és férjével Gavinnel. Fotó: FilmMagic Gwen Stafani három gyermekével és volt férjével Gavinnel. Fotó: FilmMagic

Gwen Stefani és Gavin Rossdale

Több, mint 13 évnyi házasság után, válik férjétől Gwen Stefani – derült ki még augusztusban. Az okokról senki nem nyilatkozott egészen novemberig, amikor is az énekesnő bevallotta, hogy a bébiszitterrel csalta a férje, amire saját alkalmazottja hívta fel a figyelmét. A szakítás óta Gwen újra szerelmes, mégpedig kollégájába Blake Scheltonba, akivel együtt zsűriznek az amerikai Voice tehetségkutató műsorban.

Avril Lavigne és Chad Kroeger. Fotó: Wire ImageAvril Lavigne és Chad Kroeger. Fotó: Wire Image

Avril Lavigne és Chad Kroeger

A szeptember sem indult fényesen, hiszen kiderült, hogy két év házasság után válik Avril Lavigne és Chad Kroeger. A szomorú hírt az énekesnő jelentette be Instagram-oldalán, ami persze minden rajongót váratlanul ért. A pár barátait viszont nem lepte meg a szakítás ténye. Szerintük Avril Lyme-kórral való küzdelme mindkettőjüket felőrölte. Lassan kihunyt köztük az a bizonyos szikra.

Kaley Cuoco és Ryan Sweeting. Fotó: Rex FeaturesKaley Cuoco és Ryan Sweeting. Fotó: Rex Features

Kaley Cuoco és Ryan Sweeting

Alig 21 hónapnyi házasság után mondta be az unalmast Kaley Cuoco és teniszcsillag férje, Ryan Sweeting. A sportolónak több évre visszanyúló drog és alkoholproblémái voltak. Mikor Kaley és a férje összejöttek, a férfi éppen tiszta volt, az Agymenők sztárja semmit sem tudott problémáiról, mint kiderült szerelme nem az az ember volt, akinek hitte. Kaley szeptember 28-án nyújtotta be a papírokat, most pedig már azt is tudni lehet, hogy a színésznőnek férjtartást kell fizetnie válásuk után.

Emma Stone és Andrew Garfield. Fotó: (UPPA)Emma Stone és Andrew Garfield. Fotó: (UPPA)

Emma Stone és Andrew Garfield

Emma Stone és a mostanában Pókembert játszó Andrew Garfield kapcsolata is zátonyra futott idén. A páros A csodálatos Pókember forgatásán szeretett egymásba, és tavaly tavasszal már a házasság is szóba került köztük. Az áprilisi szünet után a nyarat kapcsolatuk rendbehozásával töltötte a két fiatal, de novemberben kiderült, a dolog már nem menthető.

Johnny McDaid és Courteney Cox. Fotó: Sipa USAJohnny McDaid és Courteney Cox. Fotó: Sipa USA

Courteney Cox és Johnny McDaid

A Jóbarátok sztárjáról december elején derült ki, hogy ismételten szingli, ugyanis ő és vőlegénye Johnny még novemberben felbontották eljegyzésüket. Coxnak még tavaly júniusban mutatta be McDaidet közös ismerősük, a zenész Ed Sheeran. Viszonylag gyorsan egymásra hangolódtak, és úgy nézett ki, Courteney végre révbe ért válása után. A szomorű hír ellenére, pár napja még úgy tűnt, hogy a sorozatsztár sztorija happy enddel végződik, hiszen egykori kollégájával, Matthew Perry-vel hozták hírbe, de hamar kiderült, hogy a sztori kacsa…

Forrás: Hirado