Robbanásszerű javulás Király Linda egészségében

Csodás év elé néz Király Linda: egészségében javulás áll be és karrierje is új irányt vehet. Az elmúlt évben egyre több műsor sztárja volt az énekesnő, ami megágyazta következő év sikereit. Lénárt Évi jósnő kártyát vetett Lindának, amiből kiderült 2017 az ő éve lesz.

Nagyon szép pályafutás áll Király Linda mögött, de 2017-ben minden eddiginél felemelőbb sikerek várhatnak rá. Egyre több külföldi fellépés várható és egy saját televíziós műsorban is gondolkodhat.

“Betegségében javulás várható, a pajzsmirigy betegsége nem okoz akkora gondot, mint az elmúlt években. Nem állítom, hogy nem kell majd gyógyszert szednie, de természetes gyógymódokkal és pozitív gondolkodással meg fogja találni a tünetmentes életet – magyarázta Lénárt Évi, aki szerint irigységből fakadó átok okozott telki-testi tüneteket az énekesnőnél. A jósnő azt mondja: ahogy Linda pozitívabban állt a dolgokhoz és magánélete is rendeződött, lassan az átok lekerült róla. Sőt, nagy öröm várható a következő három évben: testvére Ben után, ő is szülői örömök elé nézhet.  A betegsége nem fogja gátolni ebben.

“2019-re tenném a gyermekáldást, nagy valószínűséggel ikrei fognak születni, a gyógyszeres kezelések hatására. Párkapcsolata boldog és harmonikus marad – jósolta az énekesnőnek Lénárt Évi.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.