Richard Gere csodálatos New Haven-i villája

Richard Gere, a sármos mister Pretty Woman újra piacra dobta gyönyörű New Haven-i otthonát. Ami azt illeti, már  2 évvel ezelőtt is megpróbált túladni a házon. Akkor valószínűleg a válság miatt drasztikusan csökkent ingatlanárak hatására gondolta meg magát, de idén szeptemberben újra eladó a lélegzetelállítóan szép otthon.

A ház eredetileg 1902-ben épült. Mintegy 12.000 négyzetméter, 12 szoba és 12 fürdőszoba található benne. A birtok egy gyönyörű  tóra néz, de kisebb tavak és 2 nagyobb melléképület is tartozik hozzá.  A birodalom része még egy szabadtéri pavilonnal ellátott  60 méteres úszómedence, kosárlabdapálya, és több, a csodálatos kertre és tóra néző terasz és pavilon. Pár éve geotermikus fűtési rendszert telepítettek az ingatlanba , és a belső kialakítást is teljesen felújították.  Mostanra a belső tereket letisztult vonalak jellemzik, a szobák világosak, és elegánsak. Az ingatlan ára 48 millió dollár.

Íme néhány szemet gyönyörködtető fotó a businessinsider.com jóvoltából

plus-the-backyard-is-the-perfect-place-to-watch-the-sunset-each-evening the-backyard-is-huge-and-private-with-tall-trees-to-keep-out-any-prying-eyes in-total-the-home-has-300-feet-of-waterfront-space the-property-has-its-own-private-dock-with-covered-porch theres-even-an-outdoor-fireplace-pavilion-for-entertaining-guests and-lets-not-forget-about-the-gorgeous-patio-and-backyard you-can-lounge-in-the-vast-sunroom-that-faces-the-water not-to-mention-a-gorgeous-kitchen-with-a-central-island-and-high-tech-kitchen-appliances and-there-are-lots-of-rooms-that-allow-guests-to-relax-and-unwind there-are-also-two-additional-guesthouses-on-the-property-the-home-has-12-bedrooms-in-total heres-a-look-at-one-of-the-guest-bedrooms-with-views-of-the-ocean inside-the-home-has-over-12000-square-feet-of-space-with-six-fireplaces

Forrás: https://napidoktor.hu/


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.