Orosz Barbara elárulja hálószobatitkait?

Orosz Barbara sztárpárokkal beszélget, akik a hálószobatitkaikat is felfedik neki.

Orosz Barbara pikáns talkshow-jával bővült a FEM3 műsorkínálata. A TV2 Csoport női csatornáján november 25-én indult a Hálószobatitkok, amiben minden péntek este sztárpárok beszélgetnek úgy, ahogy eddig soha. Barbara bevállalós házigazda, aki a pikánsabb témáktól sem jön zavarba, de a műsor bővelkedik majd megható, vicces és érzelmes pillanatokban is. Lesz, aki ebben a műsorban mutatja meg először élete szerelmét, és olyan is akad, aki eddig soha nem hallott titkokat oszt meg magánéletéről.

Az elmúlt években civil emberekkel forgattam, most pedig újra ismert sztárokkal készítek interjúkat, de bevallom, olyan, mintha nem is maradt volna ki ez az öt év. A műsoromban olyan sztárpárok is szerepelnek, akikről első pillanatra azt hihetné a néző, hogy már mindent tud róluk, mégis előfordul, hogy olyasmit árulnak el, amire felkapjuk a fejünket. Ez szakmailag óriási sikerélmény és kihívás is egyben” – árulta el Orosz Barbara.

A stúdióbeszélgetés mellett állandó rovat is várja a nézőket, amiben a páros egyik tagja a saját ízlése szerint öltözteti majd fel szíve választottját. Itt is számítani lehet majd meglepetésekre, hiszen gyakran egészen váratlan kreációkat álmodnak párjukra az urak és a hölgyek. Az első adás vendégei az Aktív műsorvezetője, Kulcsár Edina és párja lesznek.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.