Orálszex tippek

Dr. Pam Purr szexológus néhány egyszerű tippjével még élvezetesebbé tehetjük a szeretkezés eme módját!

Érzéki nyelvérzék

A nyelv nagyrészt izomzatból áll, éppen ezért ez a szervünk is edzésre szorul. Kezdjük, mondjuk nyelvkörzéssel, először csak a szánkban! Forgassuk, formáljuk csúcsosra vagy tompa végűre: tudásunkat megcsillogtathatjuk aztán orális szex közben is!

Érdemes a csuklónkon gyakorolni, mivel már itt is érezhető, milyen kellemes a lágy, körkörös érintés. Ágyban, vagyis terepen alkalmazzuk a fent leírt módszert a klitorisz körüli területen, majd közvetlenül a klitoriszon. Párnaszaggató élményben részesülhet a hölgy! Az úgynevezet “nyolcas technika” is jól jöhet: ilyenkor kis nyolcasokkal írjuk körbe a csiklót nyelvünkkel. Ez utóbbi némi tapasztalot igényel.

Az oltár imádata

Ha szégyenlős a hölgy, és te is gátlásos vagy, oldhatod a hangulatot azzal, ha csak gyengén világítod meg a szobát. Engedd, hogy az együttlét alatt – vagy legalábbis annak elején – kedveseden maradhasson a szexi fehérnemű. Kérd meg, hogy álljon a szőnyegen, enyhe terpeszben, ingereld őt így orálisan!

Lábain akár magassarkú cipő is lehet, ezzel erősödhet dominanciaérzése. Fogd meg a fenekét, így erősebb nyomást gyakorolhatsz a csiklójára is! Kezét a tarkódra helyezve irányíthat téged “a művelet alatt”.

Meghitt simogatás

Szeretnéd tudni, mivel növelheted a hangulat oldottságát, a meghittséget? Kérdezd meg, hogy ujjaiddal vagy fésűvel, esetleg kefével végigsimíthatod-e szerelmed intim szőrzetét. Kérd, hogy eközben dőljön hátra az ágyon, helyezkedjen minél kényelmesebb pózba!

Kiváló az orális szex nyitányaként, és megelőzheted, hogy egy-egy eltévedt szőrszál a szádba vagy a torkodba kerülhessen (ami cseppet sem szexi élmény). Fésülgetés közben dicsérd a látványt: a nők számára igen fontos, milyen képet nyújtanak a férfi számára!

A gyöngy szerelme

Ezt lehetőleg akkor vesd be, amikor az indulatok már-már a tetőfokra hágnak! Tehát: a klitoriszt körülvevő bőrredőt ujjaiddal felfelé húzhatod, vagy hagyhatod is, ahogy kedvetek diktálja. Most vedd hüvelyk- és mutatóujjad közé a csiklót.

Ügyelj arra, hogy felülete megfelelően síkos legyen! Két ujjaddal végezz előre- és hátrafelé irányuló körző mozgásokat! Kérdezd meg eközben kedvesedtől, hogy kellemes-e számára az élmény. Lehet, hogy ő szeretne gyorsítani az ütemen, esetleg erősíteni vagy lazítani a fogáson. Hidd el, ha jól dörzsölöd, előbújik a lámpa szelleme!

Égi meglepetés

Itt egy egyszerű trükk, amellyel megmutathatod, hol van a mennyek országa. Kellenek hozzá az ujjaid és a nyelved is. Ahogy a lábai között fekszel, vagy térdelsz, csókold meg kedvesed. Amikor már ő is beindult, ismertesd meg vele a kézügyességedet!

Gyengéden simogasd szeméremajkait, majd folytasd orális kényeztetéssel. Amikor már tényleg hangulatba került, lassan vezesd be mutató vagy középső ujjad a hüvelyébe! Ezzel ingerelheted a vagina belső falát, miközben nyelveddel a csiklót csiklandozhatod. A trükköt indítsd “ártatlanul”, mintha csak simogatni szeretnéd kedvesed testét.

Vesd be az orrod is!

Igazán egyszerű technikáról van itt szó. Amikor mindketten kellőképpen felpörögtetek, és orálszexre került a sor, válassz akármilyen módszert is, a hatás fokozható. Időnként dörzsöld a szeméremajkakat és a csiklót az orroddal.

Orrod hegyével írj le apró köröket a klitorisz felületén, majd a nedves szeméremajkak között mozgasd felfelé és lefelé. Ezután térj vissza és kérd szerelmed csókját! Amikor ismét a ,,húrok közé csapsz”, és megismétled a leírtakat, kedvesed lélegzete is elakad majd a gyönyörűségtől.

Forrás: https://napidoktor.hu/index