Ölelkező kifli az ágyban

Kis kifli, nagy kifli. Izgalmas is lehet, ha hátat fordítasz a partnerednek az ágyban! Mi sülheti ki belőle?

Nálunk elterjedtebb elnevezés a „kis kifli, nagy kifli” pozitúra, de más országokban kis kanálként is emlegetik ez a pikáns szex pózt. Jól ismert és gyakran bevetett testhelyzet, mivel sok forró pillanatot okozhat mind a nőnek, mind a férfinak.

Fordíts hátat!

A kifli póznál a nő oldalán fekve hátat fordít párjának, és kissé összegömbölyödve fenekét a férfi ágyékához tolja. Kényelmes póz, ahol mindkét fél izgalmas játszadozásba kezdhet kezeivel, az összehangolt ölelkezés, és mozgás közepette.

Előnye

A szeretet és a szenvedély egyszerre járja át ezt a szex pozitúrát, mivel szorosan ölelkezve simogathatják egymást a párok, miközben kezeikkel elkalandozhatnak partnerük erogén zónáihoz. A nők számára a behatolás során a hüvely más területeit is stimulálja párja, így a kéjes mámor sokszor vezet orgazmushoz ebben a pózban.

Hátránya

Azok a nők, akik szeretik szemmel tartani, és csókolgatni párjukat sszeretkezé közben, hamarabb elunhatják a kifli pózt, ahogy a férfiak között is sokan vannak, akik szemtől szemben élvezik jobban az együttlétet, leolvasva szeretőjük arcáról az élvezetet.

A pózban szintén gondot jelenthet, hogy a férfi nehezebben tudja kitámasztani magát oldalt fekve, így az erőteljesebb mozdulatok kevésbé kivitelezhetők, tehát főként a gyengédségé és a kényeztetésé a főszerep.

Forrás: https://napidoktor.hu/index