A nyár 5+1 dekorációs tippje, amit imádni fogsz!

Különleges nyári dekorációt szeretnénk? Olyat, ami eltér az eddigiektől? Csupán ötletekre és némi kézügyességre van szükségünk. Idén is rendelkezésünkre áll néhány üdítő tipp a dekorálásra!

Minden évszakváltáskor szívesen kezdünk bele a hozzáillő dekorációk elkészítésébe, jelezve ezzel is, hogy új időszak kezdődött.  Mindig szebbet, ötletesebbet igyekszünk kitalálni, mint az előző évben – ám ehhez kétségtelenül jó ötletek is kellenek. A színek, hangulatok adottak, amelyeket el akarunk érni!

Idén is rendelkezésünkre áll néhány remek ötlet, melyekkel újszerű és mutatós nyári dekorációkra tehetünk szert. Lássuk, mik ezek!

1.Textilvirágok képkeretben: ideális nyári látványt nyújt a különféle színű, apró textilvirágok ügyes összeállítása egy kisebb méretű, fehér képkeretben! Nemcsak a falra jó, sőt, állítva asztalon vagy a fal melletti polcon sokkal különlegesebb nyári dekoráció lehet.

2.Üvegbe zárt növények: egy átlátszó gyertyatartó mellett tökéletesen mutathatnak a vízbe mártott zöld növények! A választott üvegvázák alját szórjuk be fehér vagy egyéb színű kavicsokkal, s nyomkodjuk bele a zöld növényeket, majd töltsük fel a vázát színültig vízzel! Tökéletes nyári dekoráció és asztali dísz!

3.Készítsünk vidám madáretetőt! Két darab összeszerelhető deszkadarabon kívül, amelyeket tetszés szerinti színre festhetünk, csak egy már nem használt üvegre van szükségünk, amelyet szájjal lefelé fordítva rögzítünk a tartóalaphoz egy drót segítségével. Az üveg alja egy kis üvegtálba fut, így a benne tárolt eleséget apránként adagolhatjuk a madaraknak.

4.Saját készítésű üzenőfal: otthonra vagy irodában is jól használható, mutatós nyári dekoráció. Hozzá csupán egy falapot kell beszerezni, amelyre egymás alá, megfelelő távolságban fapálcikákat ragasztunk.

Fessük be a választott színre az egészet, majd vágjunk ki ragasztós papírból sötétebb színű betűket, ragasszuk őket áttetsző műanyaglapra. Vágjuk ki együtt, így az összegyűjtött betűkből mindig olyan feliratot tapaszthatunk az üzenőfalra, amilyen éppen a hangulatunkhoz illik!

5.Ping-pong lámpa: igazi nyárias dekoráció, tetszés szerinti színekben! A lámpa alapját drót adja, körös-körül egymáshoz ragasztott ping-ponglabda sorokkal, melyeket különböző árnyalatokra festhetünk. A kreatív hangulatlámpát asztalra, éjjeli szekrényre egyaránt tehetjük, garantáltan egyedi látványt nyújt!

6.Nyári dekorációs keret fényképezkedéshez: a legviccesebb és legmutatósabb, amit kitalálhatunk az évszak bulijaihoz! Nem kell mást tennünk hozzá, mint egy hullahop karika alsó és felső részét kidíszítenünk, lufikkal és némi művirággal, műnövénnyel! Tökéletes keretet adunk a fotózkodáshoz, ha ketten vagy hárman lennénk a képen – a módszer pedig garantáltan nevetésre késztet!

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.