Nőnek lenni 50 felett

„Maradj fiatal, légy önmagad, ragyogj!” címmel Lélekhang önismereti napokat rendeznek gazdag programmal Hévízen 2014. november 22-25 között.

 A nőiség harmonikus megélésére, hasznos praktikákra, önbizalom növelésre irányuló előadásokat és kényeztetést ötvöző 3 napos program résztvevői garantáltan jobban érzik magukat a bőrükben – ötvenen innen vagy túl. Hévíznek különleges mikroklímája van: a levegőben található negatív ionok túlsúlya miatt itt már a levegővétel is stresszoldó, pihentető! Aromamasszázs, iszappakolás és a simogató termálvíz jótékony hatásai hozzájárulnak a belső értékek megerősítését célzó önismereti program sikeréhez, melyet a kor kihívásai ihlettek. Ajándékozzuk meg magunkat vagy szeretteinket a testi-szellemi fittség, pozitív gondolkodás útjára terelő hétvégével, hogy nyitott szívvel és vonzó kisugárzással éljék mindennapjaikat 50 felett is! A programcsomag tartalma: 3 éjszaka szállás félpanzióval a Danubius Helath Spa Resort Hévíz szállodában, fürdőrészleg, szauna és wellness használattal, 2 wellness kezeléssel (1 frissítő aromamasszázs, 1 wellness iszappakolás) önismereti- és kiegészítő programok.

16

 Szombat

welcome, ismerkedés

este gyertyafényes fürdőhosszabbítás: élvezze a hévízi víz simogató hatását különleges környezetben. A teljes ellazulást a gyertyák melegítő fénye és relaxációs zene segíti.

Vasárnap

10:00–11:30 Életvezetési tanácsok, új életprogram kialakítása – Képes Anita, wellness coach

14:00–15:30 Hormonegyensúly, természetes hormonpótlás – Pál Judit, természetgyógyász

16:00–18:00 Legyen a szaunázás még hatékonyabb: extra szauna szeánsz! A 3 különböző alapanyagú felöntés

(frissítő, sós, mézes) a teljes felfrissülést, méregtelenítést segítik elő.

Hétfő

10:00–12:00 A hévíz tófürdő meglátogatása fürdéssel egybekötött program, így megtapasztalhatja a szabadban fürdőzés élményét és a tó vízének jótékony hatását.

14:00–15:30 Új nőkép – énkép megalkotása; öröm gyakorlat – Zámbó Márta, spirituális coach. Az előadás után testfestés arany és csillogó motívumok kézre, arcra

Kedd

9:30–11:00 Stylist/smink tanácsadás, fotózás az újjászületett hölgyekről

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.