Nőnapi ajándéktippek!

Március 8-án világszerte a nőket ünnepeljük. Egy doboz bon-bon vagy egy csokor virág mindig jó megoldás. De milyen ajándékot lehet még adni Nőnapra?

A nőknek sosem egyszerű ajándékot venni, de a látszat ellenére a kedvességnek és a gesztusnak is nagyon tudnak örülni. Március 8-án nőnap alkalmából sem szabad megfeledkezni az ajándékozásról. Egy ajándék akkor jó, ha tükrözi a megajándékozott személyiségét.

Milyen ajándéknak örülnek a nők?

Ékszerek

Az ékszerekkel soha nem lehet mellélőni. Minden nő szereti a csillogó vagy kevésbé feltűnő fülbevalókat. Egy alkalmi viselethez passzoló díszes nyaklánc, vagy egy mindennapi „szaladgálós” farmerhez passzoló színes karkötő is lehet jó ajándék.

Ajándékozzunk emlékeket!

Egy szállodában eltöltött házimunka mentes hétvége, vagy egy pár napos túrázás, esetleg egy exkluzív vacsora, színházjeggyel maradandó élményt nyújt. Sokan inkább élményeket gyűjtenek, mit tárgyakat. Érdemes megfontolni.

Emlékezzünk a részletekre

A közös bevásárlások alkalmával minden nő megnézi a kirakatokat. Ha akkor nem is tulajdonítunk nagyobb jelentőséget a csillogó pillantásoknak a Nőnap tökéletes alkalom arra, hogy a férfiak bemutassák, figyelnek kedvesükre. Nagy örömet okozunk azzal, ha emlékszünk, hogy melyik mütyürt csodálta meg a hölgy.

mini rózsa_nőnap

Fénykép mindenhol

Érdekes és dekoratív az üvegre felvitt háromdimenziós minden oldalról látható fénykép. Manapság azonban már mindenféle felületre fel lehet vinni a fényképeket. Pólóra, sapkára, párnára, takaróra, bögrére, üvegpohárra, kulcstartóra, plüssmaci pocakjára, naptárra. Van elég választék!

ajandek

Lakberendezés

A legtöbb hölgy szereti az ízléses lakberendezési tárgyakat, amikkel fel lehet dobni bármilyen teret. Egy hangulatos lámpa, virágtartó, egy különleges mintázatú szőnyeg is vagy kerámia szobrocska is emlékezetessé teheti az ajándékozást.

Mit ne vegyünk?

Egy fittnes bérlet vagy tornagyakorlatokat tartalmazó DVD nem a legjobb megoldás. A hölgy célzásnak veheti és komoly sértődés lehet a dolog vége. A konyhai robotgépek a vígjátékok visszatérő borzasztó ajándékai, de nincs ez másképpen a valóságban sem. Ha csak nem egy botmixer volt a kérés ne is gondolunk rá.

Forrás: https://napidoktor.hu/index