Nagy erejű helyek hazánkban

Helyek, ahova érdemes kirándulni. Csodálkozni és feltöltődni vágyóknak ajánljuk. Sok érzékeny ember él a földön: éreznek energiákat, jókat és rosszakat egyaránt.

Helyek pozitív energiákkal

Nem csodabogarak, nem auralátók, még csak nem is látnokok, egyszerűen csak nyitottan állnak a dolgokhoz, és megnyitják csatornáikat, beaktiválják hatodik-hetedik-kinek-hanyadik érzéküket, és bizony figyelnek rá, hol hogyan érzik magukat. Nyitottság, és érezni fogod!

A kulcsszó valójában tényleg a nyitottság. Bár az, hogy egy ilyen tiszta, energiadús helyen milyen erős reakciót tapasztalunk, az tényleg egyéni érzékenység kérdése, de valamit mindenki érez. Még ha nem is várunk csodát, és nem a szó szoros értelmében gyógyulni megyünk valahova, akkor is nyilvánvaló: nagy jót teszünk magunkkal, ha teszünk egy kirándulást, aminek egyetlen célja a relaxálás és a magunkra figyelés.

dobogókő

Mitől mások egyes helyek, mint mások?

A Föld energetikailag nem homogén. Vannak energiacsatornái (úgynevezett meridiánok), és energiaközpontjai (csakrái) is. Fontos szempont a beépítettség, civilizáltság is: magasan fekvő helyekre, erdő közepére, hegytetőre még nem építkezik az emberiség, nincs beton, nincs holtanyag, ami elszigetelne földanyától. Azt is biztosan tapasztaltuk már sokan, hogy egy hegytetőn, ahol végtelen a horizont, szinte istennek érzi magát az ember  kis túlzással. De mindenképpen erősebbnek, hatalmasabbnak, mint a városban a buszra várva.

Nem mennék külföldre. Itthon hova?

Magyarországon van a Föld szíve, vagyis a Föld szívcsakrája. A Pilisben: Dobogókő igazi kikapcsolódás, és feltöltődés, érdemes betervezni egy családi kirándulást; bár a terep nem könnyű. Ha picit rákészülünk, és kisimítjuk az idegeinket, plusz eltökéljük, hogy tényleg nem gondolunk a napi gondokra, igazi energialöketet kaphatunk, és nem látszik majd semmi olyan nagyon tragikusnak.

Műholdfelvételeken az is látszik, hogy az Árpádvár, a Magas-hegy és a Rám-hegy teljesen úgy helyezkedik el, mint a Gizai Fennsíkon a piramisok, vagy mint az Orion csillagkép.

Emellett érdemes még ellátogatni Andocsra, Budakeszire-ide még kék busz is jár, annyira közel van, Csobánkára, Dobogókőre, Egerszalókra, Esztergomba, Gencsapátira, Gyulára, Kékkőre, Mátraszentimrére, Székesfehérvárra, Visegrádra, Zircre.

Forrás: https://napidoktor.hu/index