Mit is tud egy jól megtervezett kert 2017-ben?

Először is, legyen a kertünkben egy hely, ahol gondtalanul pihenhetünk, feltöltődhetünk. A kikapcsolódás az, amiért érdemes egy kertet fenntartani! Ehhez nem kell más, mint kényelmes bútorok, és a kerti környezet.

Szép kertek
Szép kertek
Szép kertek

Tarts pizzapartit!
A pihenés alatt sokszor aktív pihenést értünk: összejövünk barátainkkal, családunkkal. A barbecue már egy elterjedt dolog, idén próbáljátok ki a kerti pizzasütést is!

Szép kertek

Ültess konyhakertet!
Ne ijedjetek meg, nem a nagyanyáink féle konyhakertre kell itt gondolni, hanem egy játékra! Tudtátok, hogy paradicsomból is legalább 20 féle formavilágú és ízű létezik? Kalandra fel, ültess saját színes konyhakertet, keress bele különleges termésű növényeket. Nem a mennyiség, a minőség a fontos!

Szép kertek
Szép kertek

Csak hangulatosan!
A ledes világítás, a solar fények pár évvel ezelőtt diadalútjukra indultak. Ma már elérhető áron is vannak, egyre tartósabbak. 2017-ben már elengedhetetlen kellékei a modern kertnek!

Szép kertek

képek forrása 1, 2, 3,

Ne a kerti munkával töltsd a hétvégédet!
1. telepíts műfüvet. A mai műfüvek már gyönyörűek, hihetetlenül hasonlítanak az eredetire. Bizony, nagyot változott a világ a 80-as évek első műfüvei óta, nézz körül a kiállításon, és bizonyosodj meg róla.
2. lehetőség: fogadj kertészt! A kertész mindig tip-top állapotban tartja a kertedet, Neked csak időt kell találni a kikapcsolódásra. Töltsd az idődet a kerti partik szervezésével és a pihenéssel, ha nem szereted a kertészkedés.
3. lehetőség, hogy ha szeretsz elmerülni a természet szépségeiben, szereted ápolni és figyelemmel kísérni a növények életet, akkor tekints a kertrendezésre aktív kikapcsolódásként, énidőként. Így már nem munka, hanem szórakozás! 🙂

HA TE IS SZERETED A SZÉP KERTEKET, GYÖNYÖRŰ ORCHIDEÁKAT LÁTOGASS KI 2017 MÁRCIUS 24-26 KÖZÖTT A PAPP LÁSZLÓ ARÉNÁBAN MEGRENDEZENDŐ GARDENEXPO-RA.

Nálam most nyerhetsz 5 db páros belépőt, ha kommentelsz ez alá a facebook posztom alá, írd meg mi a kedvenc kerti tevékenységed.

Jelentkezési határidő: 2017. március 22.

Forrás: Inspirációk