Miért nem vagy sikeres online társkereső? – 2. rész

Valószínűleg számtalan kínos randin vagy már túl, de még mindig azt gondolod, hogy azért nem találsz párt magadnak, mert a férfiak hülyék. Talán igazad van, de attól még, hogy a kenyér drágul, neked enned kell. Lépj túl a kifogások és a felelősök keresésén, és gondold át, hol ronthatod el. Az iooo.hu összeszedte Neked azokat a „talán”-okat, amelyeket olvasva Te is rádöbbenhetsz arra, miért nem vagy sikeres társkereső.

Talán, mert nem tudsz mit kezdeni a visszautasításokkal?!

Szerinted a világ fennállása óta sikerült bárkinek is elsőre megtalálnia élete szerelmét? Lassan ideje elismerned, hogy sem a való életben, sem az online társkeresőkön nem fogsz néhány óra alatt párt találni. Ebből kifolyólag fel kell állítsunk néhány tézist a visszautasítással kapcsolatban is:

  1. Az online társkeresésben, az offline-hoz hasonlóan, a visszautasítások mindennaposak – tanuld meg elfogadni.
  2. Mindig vedd figyelembe, hogy egy valós személy ül a chat ablak másik oldalán, valódi érzelmekkel, igyekezz így kommunikálni, ha esetleg te szeretnéd megszakítani vele a kapcsolatot.
  3. Bár sokan gondolják úgy, hogy nem szükséges válaszolniuk az olyan személyeknek, akik már elsőre sem szimpatikusak, fordítsuk meg, te hogy éreznéd magad ebben a szituációban?
  4. Legyél őszinte és korrekt– ezt akár a való életbe is átültetheted, hidd el, számos előnyöd származik majd belőle! 😉

Talán, mert elszúrtad az első személyes randit?!

Érdemes egy számodra szimpatikus személlyel hosszas beszélgetést folytatni, mielőtt elhívod randira, hiszen így biztosra mehettek azzal kapcsolatban, hogy mindkét fél komfortosan érzi magát a kialakuló kapcsolatban. Egyszer azonban eljön a nap, amikor szemtől-szemben kell találkoznotok és rendkívül fontos, hogy mennyire veszed ezt komolyan!

  1. Találkozzatok nyilvános helyen – egy kávézó vagy egy szendvicsbár épp ideális hely lehet
  2. Fontos az időzítés – ne javasolj randit túl korai és túl késői órákra sem, ugyanis mindkettő illetlenség és gyanút is kelthet a másik félben
  3. Legyen nálad készpénz és telefon– triviálisnak hangzik, mégis ezekből adódik a legtöbb kellemetlen első randis történet
  4. Tudasd egy közeli barátoddal vagy családtagoddal, hova mész pontosan, és mikorra kéne hazaérned

+ 1 tipp a megfelelő profilkép elkészítéséhez

Az online társkeresők 38%-a hasal el a nem megfelelően elkészített profilképek miatt. Vegyük át gyorsan, mikre kell feltétlenül odafigyelned:

  1. Evidensnek tűnhet, a tapasztalatok mégis azt mutatják, ki kell emelnünk, hogy a profilképeden ne autó, ne híres ember szerepeljen, hanem TE!
  2. Az elkészített képet ne nyújtsd, ne nagyíts rajta, mert pixeles lesz, ha pedig végképp nem megy, kérd meg egy a témában jártas ismerősöd, hogy készítsen rólad egy jó minőségű fotót.
  3. Légy „aktív” a fotón – mutasd meg magad és azt, hogy mit csinálsz szívesen a szabadidődben.
  4. Az ivás, nem szabadidős tevékenység – hagyd a söröskorsós fotókat.
  5. Készíts egészalakos képet, de a ruhát azért lehetőleg hagyd magadon.
  6. A legjobb online társkereső profilképek hízelgőek és valódiak – mosolyogj, és lehetőleg hozd a legjobb formád.
  7. Ha van házi kedvenced, fotózkodj vele nyugodtan, csak arra ügyelj, hogy te legyél a kép középpontjában és ne a kisállat!

Forrás: https://napidoktor.hu/index