Nyírfacukor – A természetes édesítőszer

A világon 346 millió ember mindennapjait nehezíti meg a cukorbetegség. Azonban a hétköznapokat egyre jobban megkönnyítik az új lehetőségek.

Köztük a Nyírfacukor, amelynek fogyasztása 2012-ben mintegy duplájára nőt Magyarországon. Egyre többen ismerik fel a természetes alapanyagban rejlő lehetőségeket. A Diabétesz Világnapján is a természetes édesítő áll a figyelem középpontjában, hiszen a nyírfacukor kihagyhatatlan lehetőséget rejt az egészséges táplálkozás megalapozásához.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint mintegy 346 millió ember szenved cukorbetegségben világszerte. 1980 óta több mint kétszeresére emelkedett a diabéteszes felnőttek száma világszerte és 2030-ig a cukorbetegek száma várhatóan eléri a 438 milliót.

Magyarországon ma 750 ezer regisztrált cukorbeteg él, és ugyanennyien nem tudnak arról, hogy cukorbetegek. További másfél millió ember küzd szénhidrát-anyagcsere zavarral, ami a cukorbetegség előszobája. A 2-es típusú cukorbetegség egészséges életmóddal megelőzhető, a szövődmények részben a korai felismeréssel elkerülhetők.https://lh4.googleusercontent.com/

cukor9

A betegségre az édesítőszerek alkalmazása nem mindig jelent megoldást, ráadásul élvezet értékük is lényegesen kisebb. A cukorbetegek számára megoldást jelenthet a Nyírfacukor alkalmazása, mivel lebontásához nem szükséges inzulin, ráadásul édesítő értéke és állaga egészen hasonló a hagyományos kristály- vagy porcukoréhoz.

Mivel a nyírfacukor fontos szerepet tölthet be a cukorbetegek életében, a Nyírfacukor Kft. kiemelt figyelmet fordít a tájékoztatásra, éppen ezért sorozatosan részt vesz az Egy Csepp Világnapon, amelyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány hetedik alkalommal rendez meg. Az érdeklődők november 18-án, 10 és 18 óra között látogathatnak el a Syma Csarnokba, ahol az egészségvédő programsorozaton egészségügyi szűrések, bio- és egészségpiac, sorsolások, koncertek, mozgás és gyerekprogramok várnak mindenit.

cukorbetegseg cukorbetegseg25 vercukor

„A Jövőben is fontos célunknak tartjuk azt, hogy a cég folyamatos újításai révén a lehető legtöbb magyar ember számára biztosítsa az egészséges és lemondásmentes életvitelt nap, mint nap. Ennek elérése érdekében nagyszabású termékfejlesztési programot indítunk el, amely a Magyarországon közkedvelt élelmiszeripari termékek új skáláját jelentheti a közeljövőben. Ehhez továbbra is együtt kívánunk működni a diabétesz betegség ügyével foglalkozó szervezetekkel, alapítványokkal, de ez a törekvés csak akkor érheti el célját, ha a legnagyobb élelmiszerláncok, üzletek is segítik a termékek fogyasztókhoz való eljutatását.– hangsúlyozta Csere Márton, a Nyírfacukor Kft. marketing igazgatója.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.