Sztárok 10+1 bőrfiatalító trükkje 2. rész

Akiknek mindig van mit aprítaniuk a tejbe: a világsztárok. A bőrfiatalítást is leginkább ők engedhetik meg maguknak, és meg is tesznek érte mindent. Lássuk a leggyorsabb és legmeglepőbb trükkjeiket!

A Sztárok 10+1 bőrfiatalító trükkje cikk első részét ITT olvashatod.

6. Fülcimpa- és kéz igazítás

Ha a súlyos fülbevaló lehúzza a fülcimpát, a hialuronsav alapú töltőanyag segít a gondon, melyet injekció formában ad be a szakember. A másik problematikus rész az öregedő kéz. A szintetikus kalcium alapú töltőanyag azonban drámai javulást ér el a kezeken, és az eredmény több mint egy évig tart. A szakember lassan fecskendezi be a keveréket a vénák melletti területre a bőr felső rétegében, gyakran megállva, így az asszisztens közben gyengéden masszírozza a területet, hogy egy teljesen sima felületet érjenek el. Ha a kézen barna foltok is vannak, intenzív pulzáló fénnyel halványítani lehet őket.

7. Fáradt szemek ellenszere

A sztárokat kezelő szakemberek hyaluronsav és kollagén fehérje keveréke, valamint ultrahang hullámok segítségével mélyen hidratálják a bőrt, elsimítva a finom vonalakat, harmatos ragyogást kölcsönözve az arcnak. Az eredmény azonnali, de gyorsan elmúlik – csak 1 vagy 2 napig tart. A szemek körül legfigyelemreméltóbb a technika, ahol a bőr a legvékonyabb.

8. A sztár ragyog, mintha „konnektorba kapcsolták volna”

A hasonlat nem véletlen. Az önállóan is használható elektronikus esztétikai eszköz a villamos áram különféle típusait használja a ragyogás fokozására, a nyirokműködés növelésére, a pattanást okozó baktériumok elpusztítására, a sötét karikák eltüntetésére. Az alacsony frekvenciás nanoáram különösen hatékonynak bizonyul. Ennek hatására az energia lassan épül a bőrbe, a technika igazi hatását 3 nap múlva fejti ki, így a sztároknak 2 nappal a nagy esemény előtt kell elvégeztetniük a kezelést.

botox480 Olvass még több cikket a
botoxról!

9. Botox

Bár a sztárok sok mindent elkövetnek a figyelem felkeltéséért, ezt nyilvánvalóan nem „fagyott vonásaikkal” akarják elérni. Sokuknak ma már a szerződésében is benne van, hogy ha botoxoltat, kirúghatják. A sztár bőrápolás tehát egy másik módszert alkalmaz. A jóval természetesebb, lágyabb hatás érdekében a szakemberek kis mennyiséget injekcióznak több területre ebből a toxinból. Az eredmény azonban 3 hónapig tart a korábbi technika által elért 5 hónappal szemben.

Hogy a hatást meghosszabbítsák – például, mert a sztár több hónapig forgat külföldön -, a szakemberek egy Zytaze nevű kiegészítőt írnak fel – a tabletta a cinket és fitázt kombinálja, egy enzimet, mely lebontja a fitátot vagy azokat az összetevőket, melyek megakadályozzák a cink felszívódását. Miért olyan fontos a cink? Hogy hatékony legyen, a botulinum toxinnak kötődnie kell a cinkhez a szervezetben. A tabletta segít jobban megtartani a cinket.

10. Jéghideg, folyékony nitrogén

A kórokozók a sztárok bőrén is gondokat okozhatnak. Jéghideg, folyékony nitrogénba mártanak egy gézt, hogy megölje a baktériumokat és megnyugtassa a bőrt. A folyékony nitrogén felhasználása egyébként csak az esztétika-szakemberek számára engedélyezett. Van, aki a pattanásokat savval kezeli, ami azt jelenti, hogy két hámlasztást végez egy kezelés alatt. Tisztítás után glikolsavas és tejsavas hámlasztást csinál, eltávolítja, majd tejsavat alkalmaz a bőrre, amely 30 másodpercen belül semlegesíti azt. A bőr tiszta és sima lesz, természetes ragyogású.

11. Teljes testkép

Mielőtt egy sztár kamera elé áll, főleg, ha meztelen jelenet is lesz a filmben, bőrgyógyászához fordul, hogy alaposan szemügyre vegye teste felszínét. A szakember rádiófrekvenciával kezdi a „rendberakást”, hogy a bőrt feszesítsék. Népszerű a zsír-fagyasztó eszköz is, amely eligazítja a has és minden egyéb testrész kidudorodását. Hat héttel a kezelés után a páciens vizelettel kiüríti a metabolizált zsírt. A híresség annyira karcsú lesz, hogy semmi szüksége leszorító fehérneműre.

Forrás: