Otthoni zsírpárnacsata

A nők hajlamosak arra, hogy egész évben a kelleténél is kritikusabban méregessék magukat a tükörben.

Tükörképüket nézve, tátott szájjal álmélkodnak: „Vajon hogy került ide ez az úszógumi?”, „Kié ez a fenék és ez a hepehupás, narancsbőrös comb?” Ilyenkor mindenki, varázsütésre tükörsima, narancsbőrmentes combokat szeretne. Aztán, amikor hiába próbálkoznak különféle, villámgyors csodát ígérő módszerekkel, végül a hosszú szoknya marad ismét ruhatárunk állandó kelléke, a nyári szabadság alatt pedig azt kiváltva egy jó nagy törülközőt csavarnak magukra a fürdőruha fölé. A nők többségét lesújtó problémára azonban már létezik egy hatékony, tartós és biztonságos megoldás…

Narancsbőr? Makacs zsírpárnák? Minden nő érintett!

A makacs narancsbőr és az úszógumi vagy „lovaglónadrág” formájában megmutatkozó zsírpárnák problémája a világ minden táján szinte kivétel nélkül minden nőt érint, s ez alól a vékony alkatúak illetve tinédzserek sem képeznek kivételt. Kialakulásukhoz nem kell feltétlenül súlytöbblet, elsősorban inkább genetikai okok illetve életmódbeli problémák állnak a háttérben: öröklött kötőszöveti gyengeség, a stressz, az elfogyasztott ételekben és italokban levő szintetikus adalékanyagok, a mozgásszegény életmód, a koffein- és nikotinbevitel, a fogamzásgátlók szedéséről már nem is beszélve.

A zsírpárnák az olyan kritikus területeken rakódnak le, mint a derék, has, külső és belső comb vagy a csípő, és vannak testrészek, melyekről egyszerűen képtelenség ledolgozni a felesleget.

fogyókúra3

Jojó, ami nem jó…

Minden fogyókúrázó rémálma a jojó- effektus: végre-valahára kínkeservesen lefogyunk valamilyen szigorú diétától vagy hónapokig tartó, intenzív edzésprogramtól, s amint egy kicsit elengedjük magunkat, a nehezen leadott kilók visszakúsznak, ez sajnos többé- kevésbé valószínűsíthető. Ennek nem feltétlenül a lustaság vagy a mohóság az oka. A szervezet hormon- és idegrendszere ugyanis úgy szabályozza a testsúlyt, mint a termosztát a szoba hőmérsékletét. A fogyókúrát, azaz a csökkentett energia bevitelt a szervezetünk hiányállapotként éli meg, s amint tud, és újra táplálékhoz jut, rögtön tartalékolni kezd. Ennek következtében van, aki csak az eredeti testsúlyát szedi vissza, más viszont akár a leadott testsúly többszörösével is gyarapodhat.

fogyókúra

A TITOK a zsírsejtek számának csökkentésében rejlik

Hosszú évek alatt nem sikerült végleges megoldást találnunk a makacs zsírpárnákra és a narancsbőrre. Ennek tudományos magyarázata, hogy adott számú zsírsejttel születünk, mely felnőtt korban már nem változik, csak azok térfogata nő vagy csökken, ha fogyunk, vagy hízunk. A fogyókúrák, diéták, a különféle méregtelenítő és fogyasztó kezelések, a rendszeres edzések kivétel nélkül mind csak a zsírsejtek térfogatát csökkentik, ha azonban nem vigyázunk, oda az erőfeszítéseink eredményeként elért súlyveszteség, és az álom, hogy végleg lefogyjunk, szertefoszlik: az átmeneti javulás után, a visszahízás lehetősége mindig fennáll.

A biztos és tartós megoldás kulcsa abban rejlik, hogy a zsírsejtek számát csökkentjük valamilyen módon. Erre jelenleg két módszer áll rendelkezésünkre: a zsírleszívás és az ultrahangos zsírbontás. Előbbit bizonyára nem kell bemutatnunk, utóbbi viszont sokak számára még ismeretlen lehet. Az ultrahangos zsírbontás a zsírleszívás sokkal hatékonyabb és fájdalommentes alternatívája. Olyan területeken is hatásos, ahol más módszerek csődöt mondtak.

Jó hír, hogy az ultrahangos narancsbőr elleni szalonkezelések mellett már létezik a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülék is, mely azonos elven (kavitáció), azonos frekvencián (40.000 Hz), azonos hatásfokkal működik, mint a nagyméretű ultrahangos zsírbontó gépek. Előnye, hogy a kezeléseket otthon, kényelmes körülmények között lehet elvégezni. S minderről senkinek sem kell tudnia – karcsúságunk titkát megtarthatjuk magunknak.

fogyókúra2

Bár a szalongépek komplexebbek, így például az ultrahangos zsírbontást követő nyirokmasszázs is elvégezhető velük, a kezelés időtartamának csupán egy része jut az ultrahangos zsírbontásra (általában 20-25 perc).

Az otthoni ultrahangos zsírbontó készülék viszont egyszerűen kezelhető, s használatával az érintett kétszer olyan hosszú időt (max. 45 percet) fordíthat az ultrahangos zsírbontó kezelésre.

A kavitációnak nevezett fizikai jelenség elvén működik: az ultrahang hullám hatására mikro méretű vákuum buborékok keletkeznek, melyek megrepesztik a zsírsejtek falát, így azok elpusztulnak. Tartalmuk a nyirok- és vérkeringésbe jut, ahol feldolgozásra kerül, és a veséken keresztül (vizelet formájában) távozik a szervezetből.

Az otthoni ultrahangos zsírbontó készülékkel kezelt testterületen nem keletkeznek új zsírsejtek, így az adott területen a visszahízásnak, jojó-effektusnak nincs esélye. Ily módon képes ténylegesen és tartósan csökkenteni a zsírsejtek számát, a zsírleszívással megegyező eredmény biztosítani, annak műtéti kellemetlenségei nélkül.

Forrás: Oxygen Medical


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.