Idén is támogatják az allergiásokat!

Akik szeretnének támogatással részt venni parlagfű immunterápia kezelésen, azok május közepéig adhatják le jelentkezésüket online vagy személyesen, a programban résztvevő rendelőkben. Budapest mellett több vidéki helyszínen, Debrecenben, Kaposváron és Szegeden is van lehetőség a kedvezményes kezelések igénylésére.

Az Allergiamentes Életért Alapítvány, 2010-es elindulása óta minden évben meghirdeti “immunterápia támogatási programját”. Az allergén-specifikus immunterápiát szolgáltató magán-orvosi központok között, és a Stallergenes gyógyszerforgalmazó cég támogatásával létrejött együttműködésnek köszönhetően, a parlagfű allergiás gyermekek és felnőttek kedvezményes immunterápiás kezelést vehetnek igénybe. Ebben az évben az Alapítvány országszerte 40 fő parlagfű allergiás immunterápiáját támogatja.

allergia

A programban elnyerhető előnyök:

– a kezelés első évében a 3. doboz parlagfű immunterápiás készítmény ingyenes.
– 50%-os kedvezmény a szezonális kontroll vizit díjából.
– amennyiben szükség van rá, a kiválasztott rendelőben ingyenes a Prick-teszt elvégzése.

A pályázat részletes kiírása, a programban résztvevő rendelők elérhetősége, a jelentkezés feltételei és a jelentkezési lap elérhető a www.allergiamenteseletert.hu weboldalon. A pályázatok elbírálása a jelentkezés sorrendjében történik.
Jelentkezési határidő: 2015. május 15.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.