Fedezd fel az élet Elixírjét!

Egyedülálló kötetben foglalta össze a dr. Taraczközi István – dr. Milesz Sándor szerzőpáros az eddig szerzett tapasztalatait a gyógynövények titokzatos világáról. Az Elixír átfogó tudástartalmat közvetít mindenki számára, akit testünk működése, harmóniája, reakciókészsége, egészségének fenntartása, visszanyerése érdekel.

A könyv hasznos segítség minden gyógyulni vágyónak, táplálék kiegészítő forgalmazónak és az egészségükre sokat adóknak is. Mindenki megtalálja a kérdéseire a választ, a megfelelő táplálékot, diétát, gyógyteát, nyomelemet, vitamint.

elixir

Képet kapunk nemcsak az orvosi értelemben vett mindennapi táplálkozásról, tápanyagokról, hanem a holisztikus szemléletű „táplálkozásról” is, ami a szervezetet ért hatások, információk összességét, hatását, kölcsönhatását is figyelembe veszi. A makro-, mikrotápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek részletes ismertetése, működésének elemzése mellett megtaláljuk azokat a tápanyagokat is, amelyek civilizációs életmódunknak köszönhetően lettek az utóbbi évtizedben a táplálkozás szempontjából kiemelt jelentőségűek. Míg évszázadokkal ezelőtt természetes volt a feldolgozatlan, frissen érett, termett zöldségek, gyümölcsök, vagy a nyerskoszt fogyasztása, ma ezek tudatos bevitelére igen nagy figyelmet kell fordítanunk. A gyógynövények mindennapi használata, alkalmazása is természetes volt, akár a mindennapokban, akár a népi gyógyítók által. A könyv ismerteti ezen gyógynövények ősi gyógyító hatásait, alkalmazásának lehetőségeit, ami a ma embere számára igazi kincs. A táplálkozási rendszerek bemutatása, a világ szinte minden részéről fellelhető étkezési piramisok ismertetése tényszerű, szinte tankönyvi, a szerzők nem foglalnak állást egyik vagy másik mellett, választási lehetőséget adva ezzel az olvasónak, használónak megtalálni a saját útját, hiányosságait, vagy egészségének javítási lehetőségeit. A hagyományos orvoslás, a természetgyógyászat és a tudatos emberek célja is az egészség megtartása, a betegségek megelőzése, gyógyítása, a szervezet harmóniájának biztosítása, melyhez e könyv igen sokrétű, mindennapi, szakmailag tökéletes elixír lehet.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.