Tengeri süllő Angelina Jolie módra

A hollywoodi sztár nem rég hazánkban forgatta legújabb filmjét, de ezúttal a kamera mögül irányította az eseményeket. Pedig a kamera előtt sem mutatott sosem rosszul!

Amikor Angelina Jolie a máig védjegyének számító Tomb Raider forgatására készült, speciális diétába kezdett, hogy alakja a szűk nadrágban és a hasát és karjait szabadon hagyó felsőben is kifogástalan legyen. A néhány hónapig tartó diéta során Angelinának búcsút kellett intenie a cigarettának és a kávénak, helyette rengeteg párolt húst, zöldséget és szójatejet kellett fogyasztania.

"Ez egy érdekes teszt volt, mert én rendszeresen dohányoztam és ittam, de sosem reggeliztem, csak elszívtam egy cigit és ittam egy kávét.? – mesélte a forgatás után. Nem véletlenül emlegeti azóta is élete egyik legnehezebb szerepeként Lara Croft figuráját, bár azt elismeri, hogy ez a karakter állt a legközelebb az igazi énjéhez. "Fizikailag is kihívás volt" – mondta, hisz a felkészülés részét képezték a rendszeres edzések, kick-boxot, kenuzást, utcai harcokat tanult és jógázott.13418

Ezekre a különleges étrend tette fel a koronát, hogy az alakja tökéletessé váljon. "Párolt tengeri süllőt, párolt marhahúst és rengeteg zöldséget ettem, viszont nem volt semmilyen cukor az étrendemben és csak szójatejet ihattam." – mesélte a színésznő. A mozgás a sportos formában, az étkezés pedig a kilók leadásában segített neki, és mint mondta, sosem érezte magát egészségesebbnek és erősebbnek, mint akkor. "Igazi nőnek érzem magam, és ez szexi érzés!" – lelkendezett.

Bár azóta jó néhány év eltelt, Angelina életében minden bizonnyal mély nyomot hagyott ez az időszak, mert irigylésre méltó vonalai szinte semmit nem változtak az elmúlt időszakban: még a gyermekvállalás sem tudta elrontani azokat, és a sztár villámgyorsan nyerte vissza karcsú alakját.

Forrás: