Ördög Nóra tényleg terhes!

A sajtóban hetek óta azt találgatják, hogy a népszerű műsorvezető valóban terhes vagy csak meghízott-e? Nóra blog bejegyzésben tette közzé, hogy hosszas próbálkozás után teherbe esett.

„Életem legfontosabb blogbejegyzése” címmel tette közzé Ördög Nóra a terhességének hírét az angyalmuhely.hu honlapján. Az X-Faktor most futó harmadik szériájának műsorvezetője hétről hétre kerekedett.

Ezzel egy időben egyre rafináltabb ruhákat is adtak rá a staylist-ok, hogy elrejtsék kerekedő pocakját, csípőjét. A negyedik élő adás alkalmával viszont már szinte tagadhatatlan volt a terhesség.

ordog

Nóra büszke a növekvő pocakjára, és az sem zavarja, hogy plusz kilókat szedett föl. Nem is állt szándékában titkolni, a terhesség tényét, csak férjével – Nánási Pál fényképésszel – együtt ki szerették volna várni azt a bizonyos kritikus 12. hetet.

Az X-Faktor műsorvezetője egyébként azt is elárulta, hogy meg kellett küzdenie a gyermekáldásért. Nóráék hosszasan próbálkoztak, lombikbébi programokban vettek részt. A harmadik próbálkozás eredménye pedig már (részben) látható! Gratulálunk!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.