Nicole Kidman pánikol a lepkéktől!

A sztárok is emberek., még is meglepődve olvassuk, hogy ők is küzdhetnek problémákkal! Nicole Kidman retteg a pillangóktól!

Érdekesebbnél érdekesebb fóbiákkal találkozhatunk a sztárok életében. A fóbiák indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem, tárgyaktól, személyektől, helyzetektől. A beteg általában tisztában van a szorongás mértékével és próbálja tudatosan kerülni a helyzetet, amiben jelentkezhet. A fóbiát erős pánik, rettegés, félelem, szorongás kíséri.

Így van ez Nicole Kidmannel is. A 45 éves ausztrál származású színésznő filmjeiben mindig erős, határozott nőt formál meg, például Ausztrália, Hideghegy és az Engedd el! című filmben is, amelyért Golden-globe és Oscar díjat is kapott. A sztár gyengesége a lepidoptero azaz pillangó fóbiájában jelenik meg. Amíg más csodálja a különleges, színes teremtményeket, s lepkeházba látogat, hogy megnézze a szebbnél szebb gyűjteményt, addig Nicole Kidman egyszerűen undorodik tőlük.

nicolekidman

„Nem rettegek a pókoktól, sem a kígyóktól, ám a pillangók kikészítenek. Ez olyan bizarr, félek a lepkéktől, van valami hátborzongató és furcsa bennük!”– nyilatkozta a színésznő egy internetes portálnak. Ezek a fóbiák pszichés megbetegedésnek tekinthetők így, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a probléma megoldása is fejben található, fejben dől el.

Ha hasonló problémával küzdünk, célszerű felkeresni egy pszichológust akivel konzultálhatunk problémánkról és aki a számunkra legmegfelelőbb módon fog kigyógyítani a rettegésből.

Nicole gyermekkorától kezdve remekül balettozott és lovagolt. Először 1983-ban, 15 évesen jelent meg filmen: Pat Wilson „Bop Girls” című dalra írt zenés videójában. Első férje Tom Cruise volt, mellyel két gyermeket fogadtak örökbe. 10 év házasság után 2001-ben elváltak, 2006-ban pedig Nicole hozzáment Keith Urban country énekeshez. 2008-ban megszületett Sunday Rose nevű lányuk, majd 2010-ben második lányuk  béranya segítségével.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.