Nick Nolte ózonkezelése

A neves színész Nick Nolte egy különleges terápiát alkalmaz, az ózonkezelést. Az ózont a testbe injekciózzák, meghatározott mennyiségben, ez által javulhat az agy anyagcseréje.

A gazdag hollywoodi hírességek bizarr kúrákat, és alternatív kezelési módokat használnak. Számtalan híresség fejlesztett ki egyedülálló egészségmegőrző praktikákat.

Ózon

A színész Nick Nolte, ismert arról, hogy megragadja az esélyeket, és ha az egészségéről van szó, akkor sem tesz másképp. Nolte, aki egy Larry King interjúban az öregedés folyamatának lelassításáról, ennek módjairól és a lehető legtovább tartó egészségmegőrzésről beszélt, elmondta, hogy kipróbált egy vitatott gyógymódot, ami ózont alkalmaz. Az ózon 3 oxigénmolekula összekapcsolódásával keletkezik.

nick_nolte640

Az ózon a felső atmoszférában található, ahol kiszűri a káros ultraibolya sugarakat a napfényből, mielőtt elérnék a Földet. Az orvosok az ózon különféle felhasználási módjával kísérleteztek, mióta 1856-ban egy homeopátiával foglalkozó orvos felfedezte. Az ózont a testbe injekciózzák, meghatározott mennyiségben, és nem belélegzik.

„Ez egy olyan kezelés, ami oxidálja az agyat”, mondta Nolte az interjúban, „és talán (természetesen műszeren vizsgálva) észrevehetően nő az agy anyagcseréje."

Az ózon terápiaként vitatott: néhány szakértő szerint gyógyulást segítő eszköz lehet az olyan betegségeknél, mint a rák, míg mások azt mondják, hogy nincsenek bizonyított előnyös hatások. Tulajdonképpen, mivel oxidálja  a szerves anyagokat méreg is lehet.

További érdekes sztárpraktikát olvashattok a KamaszPanasz oldalán!

Forrás: