Nem vállalta az agyműtétet Sarka Kata

Sarka Kata fiatal és egészséges, de nem volt mindig így.  A kétgyermekes édesanyát korábban nem kímélték az egészségügyi problémák, egyszer rossz minőségű mellimplantátumot kapott, máskor pedig egy gyulladás miatt majdnem agyműtétet hajtottak végre rajta. Kata eddig soha nem beszélt megpróbáltatásairól.

Kata korábbi problémái miatt rendszeresen jár szűrővizsgálatokra, elárulta, hogy az elmúlt fél évben nem csak kitartó munkájának és elszántságának köszönheti sikerét, hanem egy titokzatos gyógynövénynek is, illetve egy minden értelemben vett teljesítményfokozó emberkísérletnek is, amiben részt vett. Abban a sporthoz értő, felkészüléseket elemző edzők is egyetértenek, hogy négy hónap alatt ekkora fizikai, izomzatváltozást szinte lehetetlen elérni. Íme, a titok: Kata egy Mongóliából származó növényt hívott segítségül, a T-kód humán megfigyelési program keretében. Ugyan Katának nem volna szabad az egészségével játszani, hiszen az több sebből vérzik.

“Néhány éve homloklebenyi gyulladást állapítottak meg nálam, az orromon keresztül szerettek volna egy agyműtétet végrehajtani rajtam, hogy megelőzzük az agyvelőgyulladást, ami akár halálos kimenetelű is lehet. Végül előzetesen átestem egy antibiotikum kúrán, ami segített és elkerültem a műtétet. Akkor nagyon megijedtem” – mondta el Sarka Kata, akire újabb egészségügyi megpróbáltatások vártak egy rossz minőségű mellimplantátum miatt.

DSC_6861k

“Mai napig járok kontrollra, mert a PIP implantátum kiszakadt a mellemben és szilikon szivárogtatott a környező szöveteimbe. A szilikon maradványokat kitakarítani nem lehet, a nyirokcsomókba került belőlük. Folyamatos szűrővizsgálatokra járok, hogy időben észrevegyék a bajt, mert bármikor  elrákosodhat” – magyarázta Sarka Kata, aki azért vett részt a T-kód kutatócsoport kísérletében, hogy saját magán megtapasztalhassa a baktövis sejtmegújító és rákmegelőző hatásait. – “A professzor Székács Béla neve garancia volt számomra, hogy részt merjek venni egy humán megfigyelésre alapuló teszten.  A kísérlet során kiderült, hogy a baktövis számos jótékony hatással van az egészségi állapotomra. A fizikai teljesítményem sokkal jobb lett, ha belenézek a tükörbe, azt látom, hogy sokat változtam a tesztidő alatt, feszesebb lett a bőröm, sokkal egészségesebb lett a színe is.”

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.