Nem koplal Horváth Éva, mégis karcsú! Ez a titka!

Horváth Éva sok nő számára etalon, hiszen a gyönyörű modell-műsorvezető nem vonja meg magától a finom falatokat és mindig tökéletesen néz ki. Kisportolt alakját elnézve nem gondolná az ember, hogy súlyproblémái lennének. Hogy ne is forduljon elő ilyen, Éva egy könnyű és egyszerű módszerrel óvja karcsú vonalait. A dolgos hétköznapokon a 7 és 17 diétás program termékeit fogyasztja, így tartja súlyát.

Sok hírességgel ellentétben Horváth Éva nem divatos – vagy éppen hóbortos – diétákkal marad karcsú. Ő ugyanis szeret enni! „Számomra a vacsora nagyon fontos dolog, sosem fekszem le éhgyomorra. Legtöbbször ebédet is főzök, de ha valamiért nincs rá időm, mert egész nap rohangálok, akkor is igyekszem egészségesen táplálkozni. Mivel életem 90%-át az autómban töltöm, hiszen folyamatosan jövök-megyek, fontos, hogy mindig legyen nálam valamilyen étel. A 7 és 17 kínálatából nekem a pizzás lapkenyér az, ami elnyerte a tetszésem, hiszen, ha egy zacskónyit elropogtatok, úgy eltelít, mintha egy teljes menüt ettem volna végig. Ráadásul finom és nincsenek benne tartósítószerek és méreganyagok. Bevallom, irigylem azokat, akik a dolgos mindennapok során is kényelmesen le tudnak ülni ebédelni, ez nekem sosem jön össze.”

Nem mérlegelek, ha nem muszáj

Azt mondják, bizonyos életkor után sokkal jobban meg kell dolgozni a tökéletes alakért, mint előtte. Ezt Éva is megtapasztalta. „Fiatalabb koromban csak mosolyogtam azon, mikor azt mondták nekem, hogy könnyű karcsúnak maradnom, de majd 30 éves korom után nehezebb dolgom lesz. Mostanra beláttam, igazuk volt azoknak, akik így gondolták. Míg a harmadik X előtt elég volt kihagynom egy ebédet, vagy lemennem az edzőterembe és máris úgy néztem ki, mint egy fitneszmodell. Most oda kell figyelnem a táplálkozásomra és arra is, hogy rendszeresen sportoljak, bár a testmozgás mindig az életem része volt, így természetes számomra az edzés. Amikor jó idő van, a Margitszigeten futok, de ha bejön a hideg, kellemetlen őszi-téli időjárás, akkor az edzőteremben kínzom magam. – mondta el Éva, aki azt is elárulta, hogy nem igazán tudja, hány kilót is nyom. – Bevallom, a mérleg és én nem vagyunk barátok. Van ugyan mérlegem, nem is dugtam el, de egyszerűen nem szeretek ráállni. Jobban bízom abban, amit a tükörben látok.”

horváth éva

Diétával kaptam rá az édességre

A nők többsége cinkosan összekacsint, ha meghallja azt a szót, édesség, még akkor is, ha tudják, hogy fogyasztását bizony a derékbőségük bánja, így a diéta elején pont erről kell lemondaniuk. Éva azonban épp a fordítottját tapasztalta meg. „Szerencsésnek mondhatom magam, mert nem vagyok édesszájú. Most viszont a 7 és 17 termékcsalád müzlijét szoktam reggelizni, amit rizs- vagy mandulatejjel keverek ki. Mivel szeretem a gyümölcsöket, megkóstoltam a müzli szeletek közül a narancsosat, amire teljesen rákaptam, mindig van a táskámban. Azt hiszem, nem túlzok, amikor azt állítom, hogy valószínűleg e finomság miatt szerettem meg az édességet.” – nevetett fel Horváth Éva.

Forrás: https://napidoktor.hu/