Mádai Vivien 12 kilót fogyott!

A fiatal műsorvezető rádió frekvenciával illetve diétával nyerte vissza az ideális súlyát. Titkáról a Csak Csajokban mesélt.

Amióta véget ért a Neked Való című kibeszélő show, azóta 12 kilót dobott le magáról Mádai Vivien. „Nem volt a fogyásomban semmiféle szenvedés, és napról-napra azt vettem észre, hogy kevesebbet mutat a mérleg. Nem voltam stresszes, és szerencsésnek mondhatom magam, mert viszonylag rövid idő alatt, elég sokat sikerült leadnom…” – hallhatjuk az ex-műsorvezetőtől.

Vivien állítása szerint sosem volt duci lány. Hízása előtt rendszeresen sportolt, és nagyon odafigyelt arra, hogy mit eszik, de tavaly nyáron egy három éves kapcsolat befejezése miatt, felszedett jó pár kilót. „Amikor vége lett a kapcsolatomnak, elkezdtem enni, és ilyenkor a szervezet duplán hasznosít mindent, így 45 kilóból, 64 kiló lettem két hónap alatt.”

d0lbbwpk

A lány nem a tv nézők miatt szeretett volna lefogyni, hanem önmagának mutatta meg, hogy sikerülhet a diéta. „Ami nekem nagyon sokat segített az a rádiófrekvenciás kezelés, illetve a diéta.”- árulta el titkát Vivien.

A rádiófrekvencia a mélyben fekvő szöveteket stimulálja, egyenletes hőt termel a kisebb ellenállású zsírszövetekben. Az emelkedett hőmérséklet fokozza a vér és nyirokkeringést, segíti a rostok feszesedését, majd beindítja a megbontott zsír kiürítését, ami a méreganyagokkal együtt a nyirokkeringésen keresztül távozik a szervezetből. Azonnali hatással van a bőrre és gyorsítja a fogyást.

„Este már egyáltalán nem eszem, illetve nem szoktam reggelizni, mert akkor egésznap éhes vagyok.” – meséli Mádai Vivien, aki nagyon fontosnak tartja, hogy beszéljen erről, mert tudja, hogy rengetegen küzdenek a kilókkal és sorra csinálják a haszontalan fogyókúrákat, úgy, ahogyan ő is tette.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.