Kucsera Gábor kisfia miatt tudatosabban él

Kucsera Gábor világbajnok kajakozó szinte egész évben edzőtáborokban van, így csak hétvégén találkozik kedvesével, Tápai Szabinával és kisfiukkal. A sportoló felelősségteljes apuka, és amennyire ideje engedi, kiveszi részét a gyermeknevelésből.

Bence születése megváltoztatta a család életét, nem csak azért, mert egy kisbaba nevetése tölti be a lakást, hanem egészségesebb életmódra is váltott. Az edzések minden energiáját leszívják, de tudja, hogy várják otthon, ezért jobban odafigyel a helyes táplálkozásra, több vitamint és táplálékkiegészítőt szed, hogy segítsen feleségének és a játékra is maradjon ereje.

„Most minden alkalmat kihasználok a pihenésre, mert a sok sportolás mellett a hétköznapok nem könnyűek. Bence mellett sokkal tudatosabban élek, mert egy kimerítő edzéshét után, amikor hazajövök hétvégén, minden energiámra szükségem van” – mondta Kucsera Gábor az RC News-nak.

Gábor kedvese, Szabina szintén sportoló, ennek ellenére nagyon nehezen szokta meg, hogy férje csupán hétvégén tölti velük az idejét. Örül, hogy hamarosan véget ér az idény és Gábor hazaköltözik, de addig sem unatkoznak, hiszen nagyon sok időt töltenek Bencével a szabadban.

Forrás: