Judy elárulja legnagyobb titkát

Az anyaság gyakran gyökerestül változtatja meg egy nő életét. Nem volt ezzel másképp Judy, a Groovehouse gyönyörű énekesnője sem, hiszen kislánya, Maja megszületése óta az egészséges életmód elkötelezett hívévé lett, olyannyira, hogy karrierjének építése mellett kiemelt módon figyel az egészségmegőrzése is. A különleges hangú énekesnő most elárulja nekünk kirobbanó formájának titkát, illetve azt, hogy családját hogyan tartja mindig ragyogó egészségben.

Újabb dallal örvendezteti meg a Groovehouse rajongóit

„Nagyon boldog vagyok, hiszen végre elkészült legújabb dalunk, a Seholország videoklipje, amit hamarosan a nagyközönség elé is tárunk! Rengeteget dolgoztunk ennek a dalnak a megszületésén, hosszú heteket töltöttünk a stúdióban, így most szinte hihetetlen érzés, hogy végre teljes egészében láthatjuk az eredményt. Még az ünnepek előtt média turnéra megyünk, hogy a nagyközönségnek is bemutassuk, persze nem csak a klipet, magát a dalt is!Nagyon jó időszakunk van, mivel rengeteg felkérésünk volt nyáron, és azóta is folyamatosan, úgyhogy néha bizony nem volt könnyű, hogy mindent összeegyeztessünk, de úgy érzem sikerült végül mindenhol maximálisan helyt állni. Az pedig számunkra a legnagyobb örömöt jelenti, ha személyesen, a koncertek során találkozhatunk a rajongókkal” – mesél lelkesen az énekesnő.

Az elengedhetetlen lelki feltöltődés

„Próbálom megőrizni az egészségem, ami bölcsibe járó kicsi gyermekem mellett egyáltalán nem könnyű feladat, különösen az őszi és téli időszakban! Sajnos a közösségben hamarabb megfertőzik egymást a gyerekek, így fokozottan ügyelnem kell az egész család egészségére. Pontosan ezért sokat járunk Majával a szabadba, nagyon fontosnak tartom, hogy minél több időt töltsünk a friss levegőn, így megpróbálom odaszervezni programjainkat is. Nagyon fontosnak tartom a rendszeres mozgást is, én, ha tehetem edzőterembe is rendszeresen ellátogatok, a családdal pedig sokat biciklizünk, kirándulunk, lovagolunk, hiszen Zsoltinak, a Groovehause másik frontemberének, van egy saját lova is egy kis tanyán, ahol gyakran meglátogatjuk. Ezek a kis programok pedig nem csak testi egészségünknek, hanem természetesen lelkünknek is hihetetlen feltöltődést jelentenek, hiszen olyan jó néha elvonulni a város zajától, ha csak rövid időre is” – árulja el Judy.

judy2

Így őrzi Judy egészségét és kirobbanó formáját

„Külön odafigyelek arra, hogy mit teszek a család asztalára, próbálom az étrendet csupa egészséges alapanyagokból, rengeteg friss zöldségből és gyümölcsből összeállítani, ám ez a télen korántsem könnyű feladat. Pontosan ezért ügyelek arra, hogy vitaminokat is fogyasszunk, hiszen elengedhetetlen, hogy ebben a hűvös, vírusokkal teli időszakban megfelelő módon támogassuk immunrendszerünket. Ami számomra különösen bevált, az a Spártai Spirulina alga készítménye, hiszen a szervezet számára létfontosságú vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat mind nagy mennyiségben tartalmazza ez a szuper-tápanyag. Könnyű dolgom van, hiszen az algában minden vitamint megtalálok, ami lúgosít, amire tudjuk, a mai elsavasodott étkezések mellett különösen nagy szükség van. A Spártai spirulina alga egy tökéletes antioxidáns, amióta ezt a vitamint szedem, egyszerűen kirobbanó formában érzem magam, sokkal könnyebben veszem a turnékat, koncerteket, sőt, az edzésekhez is rengeteg energiát ad. Különleges zöldségpótló, hiszen kutatások szerint 1 g spirulina a tápérték tekintetében 1 kg zöldségnek felel meg. A másik szuper tápanyag, amire esküszöm, a Spirulina Acai berry. Köztudott, az acai bogyó szervezetre gyakorolt különleges ereje, hiszen ez az apró termés tele van nélkülözhetetlen tápanyagokkal, beleértve vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, étkezési rostot, így számos jótékony élettani hatással rendelkezik, többek között elősegíti az emésztési rendszer egészséges működését, csökkenti a koleszterin-szintet, valamint segít megállítani az idő előtti öregedést. Az acait ősi, gyógyító gyümölcsként tartják számon, hiszen Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják legendás hatása miatt. Amiért pedig különösen kedvelem ezeket a készítményeket, hogy segítenek formában tartani magam, bármikor is kezdjek neki egy fárasztó edzésprogramnak, amiben segíthetem a számomra ideális súly elérését. A készítményekben nem csak az aktív hatóanyagok 100%-ban természetes eredetűek, hanem a kapszuláik anyaga is! Így nem tartalmaznak semmilyen szintetikus adalékot” – avat be minket Judy.

Fotó: RTL Klub

Forrás: