Ismét Fitbalance Aréna sztárokkal

Idén a sport és az egészséges életmód fontossága mellett a nevetésé volt a főszerep a Fitbalance Aréna sajtótájékoztatóján. A rendezvényre rengeteg híresség érkezett és a rossz időt kompenzálva mindenki mosolygott és poénkodott. Ott volt: Lola, Tolvai Reni, Bogi, Fresh Viki, Sütő Enikő, Kulcsár Edina, Katona Gitta, Sydney van Den Bosch, Ötvös Brigitta, Larion Zoé, Somorjai Enikő, Berkes Gabi, Berkes Olivér, Gyurcsik Tibi, Gájer Bálint, Müller Attila,Varga Viktor, Rippel Feri és Viktor, Hajas Laci és a Groovehouse is!

2014újfba10v

 A Fitbalance évek óta a legsikeresebb hazai Fitness-Wellness tömegrendezvény, melyre több ezren kíváncsiak. Idén 2014.szeptember 21-én rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában, amelyen a „Sztárok az egészségért” program nagykövetei is részt vesznek majd. A sajtótájékoztatón a hírességek új sporteszközöket próbáltak ki, valamint egészségszűrésen is részt vettek. Több híresség már évek óta támogatja a Fitbalance-ot, de idén új arcokat is köszönthettünk. Első alkalommal volt jelen Dallos Bogi, Gájer Bálint, Somorjai Emes, a Groovehouse , Katona Gitta és Sydney van den Bosch. Az esemény idei arca Kulcsár Edina, Magyarország szépe, Miss World Hungary 2014.

2014újfba12v

 A testmozgás és az egészségszűrés mellett a sajtótájékoztató a vidámság jegyében telt. Elsőként Sütő Enikő poénja váltott ki nevetést, aki közölte, hogy ő az élő bizonyíték arra, hogy „van élet a halál után is”, mivel elmúlt 50 éves és kirobbanó formában van. A következő nagy kacagás Berkes Gabi beszédénél volt, aki magát és Enikőt úgy jellemezte, hogy „veteránBarbik”. A két hölgy eszméletlenül csinos, amiért mindent meg is tesznek. Nemcsak az étkezésre figyelnek, hanem a napi rutinjuk része a mozgás is. A legnagyobb show-t idén Varga Viktor csinálta, aki atlétára vetkőzött a közönség előtt és elkiabálta magát, hogy: „Figyeljetek, ez is izom, csak kicsi. Nem lehet mindenki Berki Krisztián, én nem is akarok olyan lenni. Legyetek Ti is szikárak” Viktor rögtönzött műsora után percekig mindenki csak nevetett. A jó hangulat az egész rendezvényen kihatott, így biztosra vehetjük, hogy a szeptember 21-i Fitbalance Arénán is a sport mellett rengeteg nevetés lesz!

Forrás: